La llengua no ha de ser un problema, la revista i el seu contingut que camina entre l'art i la gastronomía ho recomano des d'ara: llegiu-la. A continuació faig una traducció i interpretació del que The Gourmand ha suposat per mi:
The Gourmand (El Gourmet) és una persona que sap i gaudeix el menjar de tots els tipus, també és una nova revista gastronòmica i cultural amb seu a Londres insípida no només per una veritable passió pel menjar, sinó per l'emocionant arribada de nous restaurants, bars, cafeteries, punts de venda d’aliments idonis pels nostres plats cada vegada més a l’abast de tots els públics.
The Gourmand és la culminació d'un viatge que va començar amb un sopar a casa amb els amics, on discutíem les nostres idees i passions pel menjar i les ganes que teníem de passar-ho tot en un format físic, quins il·lustradors ens agradaria que il·lustressin els articles, quins projectes de gasrtro-fotografia ens agradaria profunditzar… la creació de The Gourmand és un testimoni de la força comunicativa dels aliments i la seva relació intrínseca amb les arts.
The Gourmand (El Gourmet) és una persona que sap i gaudeix el menjar de tots els tipus, també és una nova revista gastronòmica i cultural amb seu a Londres insípida no només per una veritable passió pel menjar, sinó per l'emocionant arribada de nous restaurants, bars, cafeteries, punts de venda d’aliments idonis pels nostres plats cada vegada més a l’abast de tots els públics.
The Gourmand és la culminació d'un viatge que va començar amb un sopar a casa amb els amics, on discutíem les nostres idees i passions pel menjar i les ganes que teníem de passar-ho tot en un format físic, quins il·lustradors ens agradaria que il·lustressin els articles, quins projectes de gasrtro-fotografia ens agradaria profunditzar… la creació de The Gourmand és un testimoni de la força comunicativa dels aliments i la seva relació intrínseca amb les arts.
Els anuncis de The Standard Hotels em deixen parat. Espectaculars.
Article sobre l’Anissa Helou fotografiada per Benjamin McMahon
Cinc famílies de cocktails. Idea de Jamie Julien-Brown amb fotos de Jess Bonham.
També destaco que en Sam Bompas, que ja el vaig introduir a un article aquí, ha fet un article sobre els “Cocktails blaus” que acompanya material fotogràfic d’en Matthieu Lavanchy i dirigit per en Jonas Marguet.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada