Ves al contingut principal

Pastissets petits d'Oreo


La casa Nabisco, com podeu llegir a la Viquipèdia, és un nom (i marca) derivat de National Biscuit Company. És, com podeu intuir, un producte americà, tot i que llegint Nabisco sense cap mena de coneixement previ, podria entrar com una empresa Japonesa, doncs les rareses que han arribat a treure amb els productes és increïble. Un exemple, les mini galetes Oreo de tè verd del Juny passat.


I aquestes “Oreo Soft”? No haurien de ser dures com les altres? Doncs no, és el que seria una Oreo Anti-oreo, perquè ni té el cruixent de la galeta normal, ni porta estampat el relleu clàssic que la identifica de la resta de plagis mundials ni tampoc el sabor que amb els ulls tancats et faria reconèixer una Oreo sense pensar-t’ho dos cops. Però ei! És un producte molt bo! M’imagino que tot plegat és per aprofitar el renom que te la marca per fer una mena de pa de pessic. (Sembla que és tendència aquest producte, fa un temps que Cacaolat també ha tret una cosa similar).


El que he trobat molt exagerat, és que la bossa és força gran, i dóna la sensació que n’hi ha moltes (el pastisset és més gran que les galetes normals) i realment el que et trobes és que els paquets individuals de dins van amb “aire incorporat”. Dedueixo que per evitar que arribin aixafats al consumidor final, però essent clar… enganya molt. Moltíssim. Cal afegir-hi aquella sensació que estan reembolicant les coses trenta mil vegades i si hi afegim que el producte és molt volàtil (es consumeix amb pocs segons), la quantitat d’embolcall que sobra és molt elevat. Una coça als ous a l’ecologisme, parlant clar.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…