Ves al contingut principal

Núvols de sucre farcits de te verd

Encara que sigui més fàcil de trobar i parlar dels marshmallow de Helly Kitty, jo ho he fet de l’edició limitada de te verd. No volia que em passes per alt un altre producte de te verd sense provar. (Tot i les decepcions de les últimes vegades, crec que les pastilles cruixents Crunch o el bombó Tirol m’ho han fet repensar. I ho he encertat força, aquestes boles de marshmallow farcides de crema de te verd són molt bones. Res que diguis, espectacular, però molt recomanables. També he de confessar que és dels núvols més suaus i aromàtics que he provat fins al dia d’avui.


Amb paraules de la pròpia pàgina de l’empresa, el marshmallow rodó és un nucli rodó de crema tipus mochi amb una mescla de sabor a te verd i llet, d’aquí que a vegades aquestes boles s’anomenin mochiri, i recobertes d’un núvol de sucre de te verd, també, però concretament del conreat als jardins de Kyoto, també conegut com a te verd Uji (no he tingut pas la paciència de notar diferents sabors de te verd entre els productes, però podríem fer un símil amb les D.O. al sector vinícola i potser d’aquesta manera ens sembla més clar la importància de la procedència d’unes fulles o unes altres).


Eiwa va ser fundada el 1957 a Shibuya-ku, un dels districtes més famosos de Tòquio. Hi van estar poc temps, el 1962 es mouen a Fuchu (la primera anella perifèrica de Tòquio més important) i dóna feina directa a 150 persones. El 1993 mou les oficines més cap al centre, a Setagaya Kyodo. Els fets més destacats de l'última dècada va ser la celebració del 50è aniversari i la implantació d’una empresa a Hangzhou, província de Zhejiang, Xina. Totes dues coses el 2007.

Jardí de te verd Uji / Imatge: Fire4

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…