Les festes de Nadal arriben a la seva fi, les rebaixes ens ho confirmen i la gent ha consumit en 15 dies, grans quantitats de sucre (va, siguem realistes: i alcohol). Ara toca tornar agafar la forma, i nosaltres, el costum de comentar caramels.
Però com que tampoc volem entrar de cop a comentar el que més ens ha agradat aquests dies, comentaré un recull d’imatges trobades a la xarxa:
He trobat un fort creixement de persones que comparen formes de caramels i gomes entre diferents companyies, i a mi m’han entrat ganes de fer-ho també, a “Bol de sucre” se’ns gira la feina! A continuació, uns quants exemples:
Foto: Superradnow
Foto: CNC routers
Sóc molt fan d’aquesta beguda de plàtan, bé, del plàtan més que de la beguda. Quina delícia de mascota, hehehe.
Però d’aquesta altra no se si ser-ne gaire fan, és el mateix porc que fan servir els moviments anticapitalistes per representar els banquers o multinacionals… i en fan un gelat? És el gelat dels poderosos? O una frikada com una catedral? És el disseny de gelats més rarot que he vist de moment…
I per acabar, dos envasos igual d’inquietants, un gelat de blat de moro o amb crispetes? I l’altre, l’envàs que de lluny sembla de botifarra blanca amb nous:
.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada