Passa al contingut principal

Orbit: Plàtan i maduixa

L'anterior post va ser el número 100. Visca, ho celebrem amb 100 posts més, com a mínim. :)

Avui parlaré d'un xiclet que molts ja coneixeu, els Orbit, els xiclets sense sucre de la casa Wrigley's. Aquests, formen part de la col·lecció de xiclets que van amb caixes de 14 unitats i té molts sabors, des del típic Orbit White a versions de sabors tropicals d'allò més exòtics.


En aquest cas he agafat el de plàtan i maduixa, tenia ganes de provar el sabor de plàtan, bàsicament. Quan obres la caixa, el primer que et ve però, és l'olor de maduixa i quan obres la unitat et trobes amb un xiclet groc intens amb punts vermells (com si fossin trossets de maduixa. Em recorda el recurs dels caramels Yogur de Gerió que vaig comentar als inicis del blog).


La mastegabilitat (he d'enviar la paraula a l'Institut d'Estudis Catalans, ja) és molt correcte, no deixa anar "trossets" susceptibles de quedar-se entre les dents ni té una carcassa dura al començament. Això que pot semblar "una fotesa", ho trobo bastant important. Si sumem que és un producte globalitzat, amb tones de producció diària, el seu acabat és una meravella.


Per berenar, per dinar, per sopar i per picar (osti, en català rima i sona molt millor que l'anglés, hahahah)


Gràficament l'univers Orbit és molt coherent, és una marca que entra perfectament en l'estètica de la pasta de dents sense perdre la intensitat de colors dels dolços. Si us hi fixeu, aquesta caixa de maduixa i plàtan, on hi ha les fruites, sembla que hagin intentat, subtilment, mostrar uns genitals masculins: aquesta punta del plàtan escapolint-se d'entre les dues maduixes no deixa de semblar-me un missatge d'allò més libidos.
Pictogrames als embolcalls individuals. Molt macos i super currats.

A tall informatiu: Orbit (de Wrigley’s subsidiària de Mars incorporated des del 2008) és la competència més clara de Trident (Una marca de Cadbury Adam’s subsidiària de Mondelez International), va ser fundada al 1944 als EUA per abastir a l’exèrcit Americà de xiclets durant la segona guerra mundial, des de llavors la seva producció ha anat amunt i avall sense massa rumb, fins que l’any 2001 va fer rellançaments de posicionament de la marca als EUA i Europa alhora, fins al punt de convertir el mercat del xiclet en pràcticament dos bàndols.
I per cert, la "Noia Orbit" és la Vanessa Branch, espectacular oi?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure

Energy Pop de Cerdán

Ja fa molt de temps d'això, alguns potser no coneixíeu el blog encara, però Cerdán és una empresa de caramel amb pal, tipus chupa chups amb molta trajectória. Ho vaig comentar amb un xupa molt famós, el Conde Dracula , que porta xiclet a l'interior i avui, tocarà una novetat peculiar. No és peculiar el concepte energy , ni les versions de la cafeïna amb taurina que han tret empreses de dolços després del boom Red Bull, però si que ho és, dins del sector, tenir un xupa focalitzat només a aquest valor afegit. Amb un parell de cerques a internet, l'he pogut veure al costat de l' Hèctor Barberà , pilot de Moto GP . El sabor és acceptable, m'agrada el toc d'acidesa que  porta i el ginseng que hi han afegit. Comparant la Red Bull amb el xupa, amb el mateix gramatge, ens dona un producte ideal per aguantar un dijous universitari, una festa... o un matí tortuós de feina.

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit.