Ves al contingut principal

Buono: waffer de maduixa amb xocolata

Avui tornem a recuperar productes de la fira ISM 2014, aquestes barretes m’havien quedat pendents perquè volia mirar de fer-ne una comparació amb les neules, però deixaré la idea per més endavant.


De moment, centrem-nos en aquests tubs de xocolata amb farcit a l’interior. N’he vist, a la xarxa, de molts sabors, però l’únic que he provat és aquest de maduixa… bé, això és el que en un principi posa a l’embalatge, perquè al provar-lo… ha distat bastant de l’expectativa. Diguem, que s’havia liofilitzat completament el seu interior donant lloc a una mena de polsim rosat amb un lleuger regust a iogurt, sabor que no em desagrada però em sorprèn. La “xocolata” és pura crema de cacau i no m’ha calgut degustar gaire més per tenir clar que és una barra per berenar de tant en tant (però molt de tant en tant, de debó).

Una neula (o waffer, com en diuen ells) partit.

La sorpresa però, ha sigut la galeta o cruixent que separa el farcit del banyat de xocolata, és molt bona! Crec que és el punt que fa el producte agradable, la mescla de galeta+cacau+farcit (de pols) és acceptable. Caldrà veure si milloren el producte més endavant i solucionen el farcit.

La fàbrica situada al polígon industrial de Marília

Bel és una gran empresa Brasilera fundada el 1976, el nom prové de la dona del seu fundador: Isabel. Actualment l’empresa fabrica, entre molts productes, dolços banyats amb aquest substitut de xocolata ja siguin de forma cilíndrica com petits daus de “mousse”.

Entrades populars d'aquest blog

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)



Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.



La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…