Dos anys ben bons per trobar els Blong 3 que vaig comentar. Va sortir el tema arran una entrada que vaig fer sobre els xiclets Blong normals de maduixa (morango), raïm (uva) i menta (hortelã). I quina diferència hi ha entre els normals i els Blong 3? Doncs que en una unitat tens 3 experiències, la combinació de dos sabors diferents com és el cas de la maduixa i el meló que es “transforma” en una tercera experiència: un xiclet de síndria.
El farcit és dels més generosos que porto veient. No és pas res estrany, ho porten fent des dels Nitro Feras (parlo d’uns que vaig comentar el 2012) i veig que segueixen igual de generosos. Això és bo, perquè dóna certa credibilitat que a tots els productes és igual. Ara que ja tinc un parell de llocs fitxats a Barcelona, amb xiclets Blong, espero actualitzar-ne més sovint, doncs valen molt la pena tant per preu com per sabor i textura. Peccin fa una bona feina aquí.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada