Galler, cognom del pastisser Jean Galler, és una empresa nascuda de zero i reconeguda avui dia a molts països. Ho parlava el 2013 amb les primeres barretes de xocolata amb farciments, que pel meu gust, van tenir molt bona acceptació.
Avui, és el torn d’uns bombons plans (mini rajoles, que en diuen ells), més semblants a una galeta que un bombó, que porten a la massa de cacau, una mescla d’ametlles que li donen un cruiximent molt bo. Per mida trobo que és agradable, però un xic car pel que és… ja m’enteneu, és xocolata amb llet…
Però teniu alternatives, un cop d’ull al web de Galler, descobreixo set tipus de mini rajoles de xocolata: de llet (sense res mesclat), amb ametlles (que comentem avui), el de xocolata negra d’un 70% i una altra, també de 70% amb trossets de cacau pur a la massa, una altra amb un 85% (pels més agosarats), i per acabar, dos sabors amb fruites: de llima amb xocolata negra i una altra de iogurt amb gerds vermells. Qui completarà tots els sabors un dia? Jo en tinc moltes ganes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada