Ves al contingut principal

Caramels sense sucre amb stevia de Cipi


Bomboniera és una empresa romanesa fundada el 2004 que amb ganes, s’ha convertit en una de les primeres empreses productores de caramels durs i tous del país. Sota la direcció de Ciprian Scrieciu, l’empresa ha vist créixer noves línies de producció quasi anualment: toffees, caramels tous farcits, tires de goma ensucrades, etc.


Un dels productes que em van agradar més a escala de sabor, són aquests caramels dipositats sense sucre. Aquí en tenim de molt similars: Solano, Cremosa, Werther’s Original, Lacrême i d’altres. Un altre dels punts forts és que porta stevia. En el bloc hem vist poques empreses que ho fan, i trobo que quan ho fas, i és bo, et surt un dolç molt ben parit. De fet, valoro molt més positivament un caramel amb aquestes característiques pel simple fet que les seves propietats són més naturals en comparació a altres caramels sense sucre.


I gràficament? Doncs deixant de banda el logo amb la llengua, crec que al web hi ha coses molt interessants. L’embolcall del caramel d’avui no li fa gaire justícia, però crec que pels pocs anys d’existència, hi ha unes ganes i una gran feina que els augura un bon futur. Repetiria segur.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Caixa de gomes Halloween de Vidal

Aquesta entrada és d'una caixa que vaig comprar l'any passat. Després de Tots Sants vaig veure que encara no n'havia parlat i ja ho vaig deixar córrer fins l'any següent. Un post 365 dies després que dirien alguns.


La caixa és un assortit de "coses que fan por", bruixes, dents de vampir, carabasses, esquelets i altres gomes per fer volum com la piruleta (amb el seu paper característic halloweeenià), un xiclet farcit del buit o ple segons l'optimisme del que el mastega i cintes de regalèssia de colors.


Tot és goma Vidal, que ja he comentat varies vegades que són molt bones, acceptables algunes, molt millors les altres. Exemples? Home, ara recordo les calaveres farcides o els diables picants de l'any passat i se'm fa la boca aigua!