Ves al contingut principal

Caramel farcit de crema de cafè de Barnier


Caramels farcits! No feia res, no, que no en parlàvem (Woogie, Culture Miel, Misky, Nimm2, Gerio o Sallos, per anar refrescant la memòria). De fet, no m'esperava que aquest ho fos fins que l'he menjat. Amb un format més petit del que estic acostumat i un paper que recorda molt aquest primers mapes de les Amèriques i l'estètica que envolta tot el que està associat amb el descobriment del Nou Món.


I el caramel de cafè què Joan? Doncs ep, molt bo. Una gran sorpresa i crec que sí que repetiria. No tinc caramels farcits amb què comparar-ho, però de cafè recordo especialment els Kopiko i crec que estarien dins el grup de caramels que agafaria sovint. Si bé, el caramel indonesi és molt top i costa destronar-lo, sempre és bo anar provant d'altres de cafè per trencar la rutina.


Barnier? No em sona gens... Rondava l'any 1885 quan els germans Pierre i Marius Barnier varen crear la marca "Bonbons Suisses" seguint la manera suïssa de fer confits tradicionals. Cinc anys més tard els dos germans passen a anomenar-se "Bonbons Barnier" i poc després ja treuen al mercat el primer caramel embolicat. Avui dia l'empresa produeix anualment 500 tones de caramel a Rouen, a la capital de Normandia.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?