Del costat del llac Trasimeno, a la ciutat de Perugia (Itàlia), uns bons companys em van portar fa unes setmanes, un parell de dolços que desconec si són gaire típics si més no, un és molt bo i l'altre és... comestible.
El primer que he provat són aquestes perles de llimona, etiquetats con a souvenir de la basílica di San Francesco (això està a Assisi, pocs minuts més al sud-est de Perugia). Unes boles de caramel, amb gust de llimona i espectacularment dolçes. Posaria la mà al foc que porten una mica d'acidesa, però suau. El seu tamany, estan pensats per ser consumits intensament una darrera l'altre... una mica com les que vaig comentar fa poc, les perles HallsXS.
El segon regal, és aquesta peça de xocolata "feta a mà" (un dia ens haurem de posar seriosos amb això de fet a mà...) amb gust de "tartufo". No m'ha agradat massa, val a dir que no sóc cap apassionat ni seguidor de la trufa. Mai m'ha convençut... massa dolç? massa cacau? masses cremes? No ho se. Però tot i així, m'ho he menjat, hi ha gana i aquesta xocolata ha acompanyat el seu pa com ha de ser.
El primer que he provat són aquestes perles de llimona, etiquetats con a souvenir de la basílica di San Francesco (això està a Assisi, pocs minuts més al sud-est de Perugia). Unes boles de caramel, amb gust de llimona i espectacularment dolçes. Posaria la mà al foc que porten una mica d'acidesa, però suau. El seu tamany, estan pensats per ser consumits intensament una darrera l'altre... una mica com les que vaig comentar fa poc, les perles HallsXS.
Caramelle de la basilica de San Francesco d'Assisi / Fabricat per Brielli S.r.l. (cap web trobada)
Buscant xocolaters de Perugia, he anat a parar a l'empresa Milepi, doneu-hi un cop d'ull que fa bona pinta!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada