Una de les coses més repetides, i certes, és que mengem pels ulls. Si una cosa la veiem amb una fantàstica presentació però el producte no arriba a la sola de la sabata, doneu per segur que serà bo, o si més no, prou comestible perqué la gent repeteixi.
Tot plegat ve de l'entrada que vaig fer de la revista gastronómica The Gourmand, on apareixen fotografíes de la Catherine Losing, Gustav Almestal o Jess Bonham, per citar-ne alguns amb anys d'experiència.
La revista és només un gra de sorra al gran desert de la neo-cuina actual, hi ha un fotimer d'activitats al voltant de tot plegat amb una gran participació del públic (per tant, molt lluny de l'actual status elitista d'El Bulli - Germans Roca que tenim aquí). Una d'aquestes activitats, és la sessió fotogràfica que ha fet la Lena C. Emery per la Black Isle Bakery of London (Fleca illa negra), una iniciativa de Ruth Barry per mantenir en constant innovació l'art de fornejar. (que no vol dir tornar a descobrir la sopa d'all, però si recuperar certes maneres de cuinar que sembla que molta gent ha oblidat completament)
La web It's nice that, ja en van fer ressó ja fa unes setmanes però ho poso aquí per qui no coneix la web o ja no se'n recordava:
També podeu anar donant un cop d'ull a la web de The Gourmand per veure els últims números i posar-vos al dia. :)
Tot plegat ve de l'entrada que vaig fer de la revista gastronómica The Gourmand, on apareixen fotografíes de la Catherine Losing, Gustav Almestal o Jess Bonham, per citar-ne alguns amb anys d'experiència.
The serpent that are its own tail / Foto: Catherine Losing
La revista és només un gra de sorra al gran desert de la neo-cuina actual, hi ha un fotimer d'activitats al voltant de tot plegat amb una gran participació del públic (per tant, molt lluny de l'actual status elitista d'El Bulli - Germans Roca que tenim aquí). Una d'aquestes activitats, és la sessió fotogràfica que ha fet la Lena C. Emery per la Black Isle Bakery of London (Fleca illa negra), una iniciativa de Ruth Barry per mantenir en constant innovació l'art de fornejar. (que no vol dir tornar a descobrir la sopa d'all, però si recuperar certes maneres de cuinar que sembla que molta gent ha oblidat completament)
La web It's nice that, ja en van fer ressó ja fa unes setmanes però ho poso aquí per qui no coneix la web o ja no se'n recordava:
Foto: Lena C. Emery
També podeu anar donant un cop d'ull a la web de The Gourmand per veure els últims números i posar-vos al dia. :)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada