Ves al contingut principal

PAL: Goma de mascar

Benvinguts tots al 2014! Som lents, si, ho heu llegit bé, a partir d'ara serem dos els que actualitzarem el bloc, i aviam si d'aquesta manera la cosa torna a les seves actualitzacions habituals.


Anem al gra. El xiclet d'avui és dels considerats "use and throw" per la poca durabilitat del sabor i perquè fins i tot perden el color... vaja, que es tornen entre un to blanc i groc clar. Però si voleu ser positius, penseu que redueixen la gana, estimula la sensació de sacietat i redueix l'impuls de prendre aliments dolços. (Això últim... està escrit en clau irònica). Els PAL van ser un producte molt popular als anys 80, però molt més als 90, sobretot pel seu baix cost i fàcil de trobar, ja que els venien a totes les cantonades. Els rumors d'aquest xiclet són increïbles, tots relativament en parlen malament, i alhora, els mateixos que els escampen i posen el crit al cel, reconeixen que en mengen. En què quedem gent?


L'empresa que els fabrica és mexicana (com podeu veure al paper) i té aproximadament 25.000 treballadors, quasi res oi? Es diu Sabritas (que prové de "Sabrosas y Fritas") S. de R.L. de C.V., és una empresa agroindustrial creada, exactament, al 10 de Maig del 1943 i forma part del grup Pepsico Mèxic. Aquesta empresa porta diferents marques segons els productes que es venen (i sector a qui va dirigit): Sabritas per les patates, Gatorade per la beguda i Sonric's pels dolços (amb productes com Tixtix, Bomblux, Rockaleta, entre d'altres).

Imatge de la bossa PAL de Dollaritem.com


Per cert, el dia 26 torna la Fira ISM, l'any passat hi vam anar, aquest any i tornarem i espero que serveixi per poder ampliar una mica més el bloc. Els que ens heu descobert fa poc, us deixo amb l'entrada sobre la fira del 2013 aquí.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…