Ves al contingut principal

Fruittella de maduixa

Fruittella és molt conegut al nord, concretament als Països Baixos, i va molt bé per explicar d’on prové el nom de Perfettin Van Melle: Perfetti de la companyia italiana mentre Van Melle és l’empresa que fabrica aquests caramels suaus i molt saborosos des del 1931 a Breskens de la mà d’Isaak Van Melle.


Amb un rosat molt pàlid i una textura airejada i molt agradable, el fruitella m’han ben enamorat el paladar. El sabor és el que m’ha sorprés més, acostumat a altres productes tous més «artificials» i que aquest matisen que els colorants i les aromes són naturals, pot ser que aquest 3% de suc de maduixa (concentrat) realment faci la seva feina. (Una Fanta porta un 8%).


Ja en els seus orígens, quan va ser introduït al mercat alemany la gent l’anomenava «el dolços quadrats» i per molt que sembli una cosa ben normal avui dia, abans era un «hit», més ho va ser quan es va convertir en el primer producte en vendre’s com un rotllo quadrat. Són moltes les empreses que hi fan avui dia: Halls o Sugus per exemple, serien dues marques que venen molt per aquest canal. Fruittella? Si, agafeu-ne i proveu-lo! Jo ja estic buscant altres sabors, i no són fàcils de trobar.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…