Espero que ja hàgiu paït tots els torrons de nadal i que hàgiu guardat neules per sucar-les al cava per cap d’any. Però si això de neules amb cava no us sembla gaire sensat, avui us presento les mini neules farcides de Gottlieber. Concretament: Gottlieber Spezialitäten AG.
L’empresa fundada per Elisabeth Wegeli és suïssa, de la ciutat de Gottlieben, a tocar Liechtenstein, Àustria i Bavaria. Gaudint de les vistes del llac de Constança des del 1928, i fabricant les millors neules (wafer rolls, en diuen) de la zona. A partir d’aquí, l’empresa ha seguit la tradició de passar en mans de les diferents generacions familiars i expandint la seva gama de productes, tots, derivats de la pasta de la neula (per exemple, els cons pels gelats).
Les mini neules d’avui, venen embolicades individualment amb un embolcall flowpack i segons la web, en un sortit de tres sabors: praliné, cafè mocha i gianduiotto (pasta de cacau, sucre i avellana (però també nous o ametlles). Tradicional xocolatina piemontesa). El vermell, és el praliné, suau i donant molt més protagonisme a la neula que el propi farcit. Seria per mi, un sabor clàssic, mentre el negre, un d’especial que NO va inclòs a la mescla habitual, conté un farcit de xocolata negre increïble. Per sort, tenen una botiga online on podré seguir comprant els “Black special grand cru” pels segles dels segles. No ho dubteu, els productes de Gottlieber val la pena provar-los!
A tall d’anècdota, el Gianduiotto, és la mateixa pasta que fan servir Ferrero per les seves boles daurades o els ingredients de moltes cremes de cacau, com ara, la Nutella. Segons la Vikipedia, l’encariment del cacau de l’Amèrica del sud va portar a molts confiters a buscar-hi una solució que no afectes la qualitat dels bombons (o elaborats similars), fet que a Torí (Piemont, Itàlia), va consistir a incorporar-hi avellanes, molt típiques de la zona (una mica com a Reus). Per acabar, us deixo amb un vídeo de la Schweizer Radio und Fernsehen on es veu la fàbrica i el seu sistema de treball:
L’empresa fundada per Elisabeth Wegeli és suïssa, de la ciutat de Gottlieben, a tocar Liechtenstein, Àustria i Bavaria. Gaudint de les vistes del llac de Constança des del 1928, i fabricant les millors neules (wafer rolls, en diuen) de la zona. A partir d’aquí, l’empresa ha seguit la tradició de passar en mans de les diferents generacions familiars i expandint la seva gama de productes, tots, derivats de la pasta de la neula (per exemple, els cons pels gelats).
Les mini neules d’avui, venen embolicades individualment amb un embolcall flowpack i segons la web, en un sortit de tres sabors: praliné, cafè mocha i gianduiotto (pasta de cacau, sucre i avellana (però també nous o ametlles). Tradicional xocolatina piemontesa). El vermell, és el praliné, suau i donant molt més protagonisme a la neula que el propi farcit. Seria per mi, un sabor clàssic, mentre el negre, un d’especial que NO va inclòs a la mescla habitual, conté un farcit de xocolata negre increïble. Per sort, tenen una botiga online on podré seguir comprant els “Black special grand cru” pels segles dels segles. No ho dubteu, els productes de Gottlieber val la pena provar-los!
A tall d’anècdota, el Gianduiotto, és la mateixa pasta que fan servir Ferrero per les seves boles daurades o els ingredients de moltes cremes de cacau, com ara, la Nutella. Segons la Vikipedia, l’encariment del cacau de l’Amèrica del sud va portar a molts confiters a buscar-hi una solució que no afectes la qualitat dels bombons (o elaborats similars), fet que a Torí (Piemont, Itàlia), va consistir a incorporar-hi avellanes, molt típiques de la zona (una mica com a Reus). Per acabar, us deixo amb un vídeo de la Schweizer Radio und Fernsehen on es veu la fàbrica i el seu sistema de treball:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada