Si no fos pels caràcters japonesos que hi ha, Fettuccine seria quelcom italià, només pel nom eh? Les gomes de fruita que porten dins no tenen res a veure amb la fruita confitada italiana. Diguem que són ambdós productes amb textures i sabors diferents.
La mescla de plàtan i aranyons reafirma el producte com alguna cosa japonesa. Les tires de goma fines, d’un violeta intens i recobertes de sucre el converteixen en un producte molt elegant, fàcil de menjar a petites mossegades i pensat per compartir. Us costarà molt trobar aquestes bosses per aquí, jo ho he buscat i encara no he trobat res. Sempre però, ho podeu comprar per internet en alguna botiga online de “japanese treats”. Funcionen força bé i més endavant, potser en recomano alguna. De moment, el que sí heu de fer, és provar aquestes gomes. Delicioses!
Kichizo Yoshida, fill d’un famós confiter de la ciutat de Kashiwazaki inicia la seva aventura a la producció industrial de dolços l'any 1924, començant per galetes i un any després en caramels. Més endavant (1932) introdueix la fabricació de xiclets i galetes d’arròs. A partir d’aquí va ser un no parar de productes alimentaris, obertura de noves fàbriques i oficines arreu del món. El 1989 van canviar l’antic nom de la companyia per la d’avui: Bourbon Corporation. Avui dia, és una corporació alimentaria molt gran i controla altres petites empreses també del mateix sector.
La mescla de plàtan i aranyons reafirma el producte com alguna cosa japonesa. Les tires de goma fines, d’un violeta intens i recobertes de sucre el converteixen en un producte molt elegant, fàcil de menjar a petites mossegades i pensat per compartir. Us costarà molt trobar aquestes bosses per aquí, jo ho he buscat i encara no he trobat res. Sempre però, ho podeu comprar per internet en alguna botiga online de “japanese treats”. Funcionen força bé i més endavant, potser en recomano alguna. De moment, el que sí heu de fer, és provar aquestes gomes. Delicioses!
Kichizo Yoshida, fill d’un famós confiter de la ciutat de Kashiwazaki inicia la seva aventura a la producció industrial de dolços l'any 1924, començant per galetes i un any després en caramels. Més endavant (1932) introdueix la fabricació de xiclets i galetes d’arròs. A partir d’aquí va ser un no parar de productes alimentaris, obertura de noves fàbriques i oficines arreu del món. El 1989 van canviar l’antic nom de la companyia per la d’avui: Bourbon Corporation. Avui dia, és una corporació alimentaria molt gran i controla altres petites empreses també del mateix sector.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada