Ves al contingut principal

Jelly Belly: cocktail classics

Als inicis d’aquest blog, vaig comentar els Jelly Belly. Era el començament i llavors les mongetes de sabors rarots era el més “estrany” que es podia trobar per aquí. On en comprava abans, al centre de Sabdadell, hi havia una botiga amb una espècie de tòtem on hi havia uns deu calaixos transparents amb diferents sabors. Eren sabors força tradicionals, així que tampoc t’emportaves mai cap sorpresa.


Després vaig trobar aquesta mini mostra a la fira ISM (que cau el mes que ve, de l’1 al 4 de Febrer! #rodolí): uns jelly belly amb gust de cervesa. Va ser el hit, tots els blogs en van parlar, però… els heu vist a les botigues d’aquí? No, i potser no les veureu. Com probablement us costarà déu i ajuda trobar aquest Cocktail Classics.


La bossa, inclou sis sabors: la Margarita de color verd clar, el Peach Bellini d’un taronja força apagat, el Pomegrade Cosmo d’un rosa potent, la Piña Colada de groc, el Strawberry Daiquiri d’un grana amb petits punts com si portessin quelcom més i per acabar, el Mojito amb el mateix verd que la Margarita però puntejat amb verd fosc (deu ser la menta, segur). No em quedo amb cap sabor en concret, fins i tot la pinya, que no en sóc de menjar-ne gaire, m’ha fet el pes.


Un dels punts forts dels Jelly Belly, a diferència de la competència directa: la Jelly Bean factory, és que aposten molt fort pels productes sense gluten, sense gelatina i sense fruits secs. I en cas d’aquests jellies d’avui, també sense alcohol, llàstima!

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…