Ves al contingut principal

Mentos fruit: chewy dragees

Com ja vaig apuntar les primeres vegades quan parlava dels Mentos, crec que el seu embolcall individual tipus flowpack no té gaire sentit. Em refereixo que és un producte volàtil, que dura pocs segons i és inevitable menjar-ne més d’un, de manera que l’única manera de menjar-lo a gust és en paquets allargats com sempre. No crec que es pugui comparar en absolut amb el caramel o el xiclet (encara que avui dia els xiclets i la durabilitat són molt lamentables) per aquest simple fet.


També, per aquesta mateixa raó, moltes vegades poso els Mentos dins el sac de productes de toffee-fruites, per la massa tova i la capacitat que té d’enganxar-se a la boca. Per gustos, és un producte que cuida els sabors, pocs són els que trobo massa amargs o extremadament dolços, de manera que són majoritàriament agradables. Aquest de “fruit”, conté una combinació de sabors suaus i agradables: taronja, llimona i maduixa (I poma? Potser m’ho ha semblat).


L’embolcall l’he trobat molt més llaminer que els tubs. La superfície gràfica és molt més gran i desperta més color que el que estem habituats. L’encert o no del producte es veurà d'aquí a uns anys, però per mi, més enllà de la “gràcia com a novetat” no hi trobo res de més positiu. Seguiré amb els tubs de tota la vida que també em serveixen per compartir amb amics.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…