Kinder Bueno és, després del Kinder Sorpresa i el Happy Hipo, el que m’agrada més de Ferrero. Per alguns, sempre ho és la bola daurada que cada nadal un parent o un altre porta a taula i s’acaben en pocs minuts. No és el meu cas per mi, el torró Suchard li dóna unes quantes voltes.
Si coneixeu el paquet de dues barretes (última imatge), recordareu que venen amb la forma de petites peces quadrades enganxades una al costat de l’altre per una fina capa de galeta coberta de xocolata amb llet. Doncs bé, ara cada un d’aquestes parts les han embolicat individualment, creant un nou producte, sense fer res nou.
La galeta és la mateixa i el farcit de crema d’avellana és el mateix que els bombons ferrero Rocher, però sense els trossets d’avellana. Una pasta de segon grau però igual de bona. Val a dir que, avui dia, qualsevol cosa que porta crema d’avellana amb un toc de xocolata (encara que sigui amb llet) és hipercomestible. El producte mini-kinder no em sembla malament, ja que, com he dit, és 1/8 de les barretes a què estem acostumats, però la sensació que estàs comprant més embolcall que producte és ben notòria. Aquesta és la sensació que m’ha donat i per la qual seguiré comprant abans el pack de les dues barretes que els mini Kinder bueno.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada