Ves al contingut principal

Festa de Sant Medir 2016

Cartell de Sant Medir 2016

D'aquí a un mes i mig se celebra Sant Medir, concretament el dijous 3 de març (el pregó de la festa serà el diumenge 21 de Febrer). Pels que no ho sabeu, és una festa que celebren a Barcelona (i altres poblacions de Catalunya) amb una cosa ben peculiar… tiren caramels, si, com els reis.

Paco Garcia, Jordi Joan Pujol i Jordi Flotats / Foto: Colla Sant Medir "Els Pilons"

Quaranta-cinc tones de caramels entre els nens de Gràcia i Sarrià. Una quantitat impressionant si tenim en compte el nombre d’infants que hi ha a la ciutat de Barcelona (contem també la gent garrepa que no vol comprar mai caramels i aprofiten els dies de reis i Sant Medir per arreplegar tot el que poden, i més).

Cartell de Sant Medir sobre un cavallet / Foto: Colla Sant Medir "Els Pilons"

Un altre fet, que ens interessa força pel blog, és la imatge gràfica. Enguany, el cartell ha anat a càrrec del dissenyador gràfic Jordi Joan Pujol que ha guanyat d’entre 39 participants. Tots els cartells els podreu anar a veure exposats al Centre Cívic Casa Sagnier, queden pocs dies! L’últim dia per visitar l’exposició és el dia 29 de gener al districte de Sarrià-Sant Gervasi situat als jardins d’Enric Sagnier Villavecchia (horari de dilluns a divendres de les 9:30 a les 21:30).

Entrades populars d'aquest blog

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…