Ves al contingut principal

Macarons de meló Dulcesol

Pastes franceses fetes a Gandia. Si, al Gandia Shore de l'Mtv. És broma, hi ha coses ben parides a Gandia. Poble encantador on hi te el centre de producció Dulcesol, una empresa de pastes, magdalenes (que no muffins) i pa industrial. Fa temps que els tinc vistos com a pastes industrials, però fins ara, no havia vist aquests Macarons.


Per si no ho sabeu, o no n'havieu sentot a parlar mai (cosa força estranya), la Viquipedia ho descriu molt bé: Els macarons són uns tradicionals dolços francesos, una espècie de galetes amb farcit de crema, elaborades amb clara d'ou, ametlles mòltes i sucre. Els macarons no només es distingeixen per la seva deliciós sabor sinó també pels seus fantàstics colors. El terme macaron o macarró deriva de la paraula italiana Maccarone en l'italià de Sicília, que al segle XV designava una pasta seca en forma de boletes, semblant al moghrabieh d'Orient Mitjà.


Doncs la valoració que en faig és positiva, però feu-me cas, no agafeu aquest sabor. No te gairebé res de meló. Però la textura, la mida i els grams que acaba portant la caixa (encara que semblin poques 4 unitats) és acceptable. En podeu trobar en altres sabors com els clàssics de xocolata o gerds i no de tant habituals com els de taronja, llimona, café


Nascuda a principis del 1950, el grup Dulcesol disposa de dues fàbriques: al poble que ja hem comentat, Gandia i a Vilallonga (Safor), totes dues al País Valencià. També te una fàbrica a Argelia i continua la seva expansió de forma gradual a altres països. El Grup, també posseeix una granja d'elaboració d'ovoproductes i una empresa de fabricació de material flexible d'última generació que els proveeix de tot el que necessiten. A més a més, enguany, aquest producte ha rebut la qualificació "Sabor del año", que deixant de banda que és un distintiu el qual s'ha de pagar (ejem ejem), forma part d'un segell que pertany a l'AINIA, un laboratori d'anàlisis sensorial dels productes a cegues.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Nocilla sticks

I acabem el Maig amb un producte que m’ha portat forces anys enrera quan menjava dia si, dia també, un pot de Dip Dip tornant a casa després de l’escola.

Imatge de Katadores

Nocilla, ara n’està venent com els que veieu a la foto, amb els pals força més petits que la versió de Bollycao de Panrico (la pàgina web conté faltes ortogràfiques, esteu avisats). Tot s’ha tornat més pocket, més per degustar que no pas… per “atipar”. Ho dic perquè no només la versió de Nocilla és més petita, sinó que la seva competidora directa “Nutella & Go!” també l’ha fet d’una mida “de butxaca”, semicircular, que li permet allargar el producte amb una versió amb “suc / beguda”. D’aquesta manera, sembla que Nutella s’ha espavilat una mica més, i ha aprofitat per crear l’autèntic “kit de berenar”.


Aquesta imatge és de collita pròpia, com sempre si no porta peu de foto.
Nutella format petit, Nutella "& Go!" / Imatge: Coś słodkiego
Format del Nutella amb beguda "Nutella snack & Drink"…