Passa al contingut principal

Macarons de meló Dulcesol

Pastes franceses fetes a Gandia. Si, al Gandia Shore de l'Mtv. És broma, hi ha coses ben parides a Gandia. Poble encantador on hi te el centre de producció Dulcesol, una empresa de pastes, magdalenes (que no muffins) i pa industrial. Fa temps que els tinc vistos com a pastes industrials, però fins ara, no havia vist aquests Macarons.


Per si no ho sabeu, o no n'havieu sentot a parlar mai (cosa força estranya), la Viquipedia ho descriu molt bé: Els macarons són uns tradicionals dolços francesos, una espècie de galetes amb farcit de crema, elaborades amb clara d'ou, ametlles mòltes i sucre. Els macarons no només es distingeixen per la seva deliciós sabor sinó també pels seus fantàstics colors. El terme macaron o macarró deriva de la paraula italiana Maccarone en l'italià de Sicília, que al segle XV designava una pasta seca en forma de boletes, semblant al moghrabieh d'Orient Mitjà.


Doncs la valoració que en faig és positiva, però feu-me cas, no agafeu aquest sabor. No te gairebé res de meló. Però la textura, la mida i els grams que acaba portant la caixa (encara que semblin poques 4 unitats) és acceptable. En podeu trobar en altres sabors com els clàssics de xocolata o gerds i no de tant habituals com els de taronja, llimona, café


Nascuda a principis del 1950, el grup Dulcesol disposa de dues fàbriques: al poble que ja hem comentat, Gandia i a Vilallonga (Safor), totes dues al País Valencià. També te una fàbrica a Argelia i continua la seva expansió de forma gradual a altres països. El Grup, també posseeix una granja d'elaboració d'ovoproductes i una empresa de fabricació de material flexible d'última generació que els proveeix de tot el que necessiten. A més a més, enguany, aquest producte ha rebut la qualificació "Sabor del año", que deixant de banda que és un distintiu el qual s'ha de pagar (ejem ejem), forma part d'un segell que pertany a l'AINIA, un laboratori d'anàlisis sensorial dels productes a cegues.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...