A finals d'aquesta setmana hi ha la fira ISM,
enguany cau del 29 de Gener a l'1 de Febrer i en principi no hi ha país
convidat. L'any passat França va deixar el llistó força alt, de fet, en
podeu veure un recull de fotografies que vaig fer en el seu dia aquí.
I avui amb què toca endolcir la boca? Doncs jo proposo, ara que n'és l'època, el Fudge com ara els de Dôma o els Milanówek que tenen una base de mantega molt bona, o els que tinc sempre presents per la qualitat, textura i sabors estranys... els suecs de Strömsnäsbruk, l'empresa fundada al 1990: Herrgårdstoppen AB.
La barreta són 50 grams de fuge amb un regust de regalèssia molt fort. D'entrada, m'hauria fet enrere de seguida, però l'anterior experiència amb el de llet i la de gerds ja m'indicava que seria molt dolç, de manera que estaríem parlant d'un fuge de regalèssia força dolç i peculiar, molt vàlid pels paladars Ibèrics acostumats a productes molt ensucrats i amb acabats molt àcids.
![]() |
Imatge de la web de Herrgårdstoppen AB |
I avui amb què toca endolcir la boca? Doncs jo proposo, ara que n'és l'època, el Fudge com ara els de Dôma o els Milanówek que tenen una base de mantega molt bona, o els que tinc sempre presents per la qualitat, textura i sabors estranys... els suecs de Strömsnäsbruk, l'empresa fundada al 1990: Herrgårdstoppen AB.
La barreta són 50 grams de fuge amb un regust de regalèssia molt fort. D'entrada, m'hauria fet enrere de seguida, però l'anterior experiència amb el de llet i la de gerds ja m'indicava que seria molt dolç, de manera que estaríem parlant d'un fuge de regalèssia força dolç i peculiar, molt vàlid pels paladars Ibèrics acostumats a productes molt ensucrats i amb acabats molt àcids.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada