Passa al contingut principal

Galetes Principe: mort innecessària

El logo nou ja l'he vist als nous paquets, aquesta imatge és antiga.

Després de parlar de les Pim's, em vaig quedar amb moltes ganes de pujar una entrada a les galetes de crema de cacau per excel·lència, les Principe (de fet, ja ho havia comentat al març del 2013... casi 365 dies he tardat!). I crec que ara, amb més raó, es mereixien una entrada perquè... han canviat l'envàs... a pitjor. No se quina mena d'estudi ha fet Mondeléz International que els ha portat a fer un paquet amb l'obertura lateral, però els que ja estàvem acostumats que l'"abre fàcil" no fes "abre" ni fos "fàcil" ens ho mirem amb molt d'escepticisme.


Imatge per recordar com de bones... eren les galetes!

Segons la pàgina web, les noves Principe són un 35% més grans i tenen un 40% menys de grassa. Llàstima, el greix és un bon ingredient per donar sabor a les coses... si la gent es preocupa tant pels greixos que menja... que canviï els seus hàbits alimentaris però que no demani galetes-porqueria saludables! Com a mínim, els que les gaudim les volem originals amb tot el greix vegetal que calgui per menjar un paquet diari. :)

El nou envàs, força més gran i gruixut que l'actual (no tan agradable d'agafar)

Mostra de com haurem d'obrir i tancar ara les galetes. Hahahaha

NO HO DIC NOMÉS JO! Ja han començat a sortir persones indignades per aquest canvi, per començar, al financialfood.es, val a dir que el nou canvi també és gràfic i en aquest punt, bastant més encertat. Curiosament, fent una recerca ràpida i poc profunda (val a dir), he trobat aquest petit gràfic de l'evolució del princep: (no recordo el link, si algú el troba, m'ho pot deixar a la part de comentaris i editaré posteriorment l'entrada).

Evolució: obrir de cames... :P

Edito amb imatges del nou envàs que ja podeu trobar a la gran majoria de supermercats! Jo segueixo pensant que el canvi és penós...

Fins aquí, deixant de banda que ja no es pot veure la marca "Principe" d'un sol cop de vista, podem apreciar per on s'han d'obrir les galetes Incipe...


Treure les galetes té la seva gràcia, poques galetes es poden treure per davant, ara bé, com que no han pogut solucionar el tema de les galetes trencades (i ara es trenquen més perquè porten un 40% menys de greix, però un 40% més d'aire...), els trossets que surten (o salten) en treure les galetes s'enganxen a la pestanya que suposadament ha de servir per tancar de nou el paquet...


I aquí tenim, el paquet de cap per avall amb una pestanya que no es pot tornar a fer servir per la poca adherència que té i les restes de galetes que hi queden. Com diria aquella dona: olé tu, oooole tu!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure

Energy Pop de Cerdán

Ja fa molt de temps d'això, alguns potser no coneixíeu el blog encara, però Cerdán és una empresa de caramel amb pal, tipus chupa chups amb molta trajectória. Ho vaig comentar amb un xupa molt famós, el Conde Dracula , que porta xiclet a l'interior i avui, tocarà una novetat peculiar. No és peculiar el concepte energy , ni les versions de la cafeïna amb taurina que han tret empreses de dolços després del boom Red Bull, però si que ho és, dins del sector, tenir un xupa focalitzat només a aquest valor afegit. Amb un parell de cerques a internet, l'he pogut veure al costat de l' Hèctor Barberà , pilot de Moto GP . El sabor és acceptable, m'agrada el toc d'acidesa que  porta i el ginseng que hi han afegit. Comparant la Red Bull amb el xupa, amb el mateix gramatge, ens dona un producte ideal per aguantar un dijous universitari, una festa... o un matí tortuós de feina.

ISM 2014

Hola! Sant tornem-hi, un altra actualització del bloc amb moltes imatges, de ja fa quasi un mes... la fira ISM de Köln (Colònia, Alamània). Aquest any, siguen més previsor que l' any passat , vaig visitar la fira amb dos dies, molt més tranquil i amb possibilitat de parlar amb algunes persones sobre els productes que fan i futures novetats que estan en caure. Tot això ho aniré posant més endavant, ara però, anem a veure imatges de la fira, i anècdotes, moltes anècdotes. Entrada a la fira amb un sol poc normal per l'època, recordem, va ser finals de gener a la Koelnmesse . Comencem amb Austria, que ha mantingut la mateixa gràfica que l'any passat. Quan una cosa funciona, més val no tocar gaire res, com per exemple, han introduit el cercle vermell a sobre els stands on l'any anterior hi havia una mena de cortina de fils blanc. Ho podeu veure i comparar aquí . Gran Bretanya segueix amb la seva mania de posar la union flag a tot arreu . Per altra banda,