Ves al contingut principal

Toffers de xocolata

Si d’un toffee s’ha parlat molt a Espanya, és del Toffers de El Caserío de Tafalla, una empresa nascuda a Tafalla (útimament portem cada poble al blog que aviat superarem El Foraster) de la mà de Jesús Ramírez, qui fa 50 anys va fundar l'empresa empès per als coneixements que havia adquirit anteriorment "de gira" per França. A més a més, és una empresa que es mou molt bé per les xarxes socials, especialment destaco la llista de Spotify que ha creat per als Toffers, aplaudiments.


Els Toffers vénen embolicats en aquest paper negre que es veu a la imatge, unes fulles laterals purament ornamentals i una tipografia decorada amb el mateix ornament floral. Toffers es veu clarament, molt abans que el nom del fabricant.


Un cop obert, un caramel quadrat i amb una mica de michelin per tots costats, és a dir, oposat a l’efecte skinny que tenen els Halls, hi trobem aquest toffee semi-tou de xocolata. Ep, apunteu, boníssim. No m’ho esperava però el 20% de cacau que diu que porta, es nota. La mastegabilitat és força acceptable, no és descaradament enganxós com aquells Eclair que vam comentar fa temps i deixa un regust de xocolata a la boca molt agradable. Alerta, lluny de deixar-te tip, desperta molt la gana.


De moment, només he tastat el de xocolata però ja m’he apuntat els altres tres sabors: taronja, maduixa i menta-regalèssia. Amb una mica de sort, a finals d’any els haurem provat. No són difícils de trobar i val la pena provar-los, jo ho recomano i ja sabeu que si us ha agradat el mateix que a mi fins ara, aquest no us pot decebre.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Caixa de gomes Halloween de Vidal

Aquesta entrada és d'una caixa que vaig comprar l'any passat. Després de Tots Sants vaig veure que encara no n'havia parlat i ja ho vaig deixar córrer fins l'any següent. Un post 365 dies després que dirien alguns.


La caixa és un assortit de "coses que fan por", bruixes, dents de vampir, carabasses, esquelets i altres gomes per fer volum com la piruleta (amb el seu paper característic halloweeenià), un xiclet farcit del buit o ple segons l'optimisme del que el mastega i cintes de regalèssia de colors.


Tot és goma Vidal, que ja he comentat varies vegades que són molt bones, acceptables algunes, molt millors les altres. Exemples? Home, ara recordo les calaveres farcides o els diables picants de l'any passat i se'm fa la boca aigua!