Ves al contingut principal

Petit écolier de LU


Ja estava tardant massa a parlar de les Petit écolier, ha sortit diverses vegades el seu nom en diferents entrades però ja tocava parlar-ne en serio. Firmin Bouisset va crear el «petit écolier» per il·lustrar els cartells de la marca LU. El nen ha sobreviscut qualsevol tipus de restyling des de l’any 1897. L’èxit del personatge va portar l’empresa a crear el 1983 una galeta amb una mica de mantega i xocolata al damunt amb el nom de petit écolier i en relleu, el nen vestit d’estudiant de l’època amb un cistell i menjant una galeta.


Avui dia, no se si segueix sent una galeta per mainada, però a mi m’agrada un parell de petit écolier’s amb el cafè amb llet. La seva galeta no es desfà rapidament en contacte amb un líquid calent i la xocolata que l'acompanya deixa un regust de cacau al paladar molt apreciat per part meva. I d’ençà que Mondelēz International va cagar-la molt modificant les Principe, s’està convertint amb l’única manera d’alimentar-me de galetes decents.


Recordo molt bé el dia que també van intentar carregar-se les petit écolier amb Milka, ja he comentat unes quantes vegades que aquesta xocolata és un bluf molt gran i que Mondelez hauria de deixar d’imposar-la a tots els productes que va incorporant sota el seu paraigua. Per els canvis d'imatge, ja vaig parlar-ne quan comentava les Pim's delight, la veritat és que el disseny de la caixa és molt llaminera i agradable. Internet em brinda un parell d’imatges de com eren aquells dies, sobretot durant el cobranding:

Antiga safata de plàstic que anava dins la caixa. Ara van amb dos sobres com els de la foto més amunt.

Imatge d'Encerta


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?