Ves al contingut principal

Mentos gum: red fruits

Qui va dir dilluns, quan vaig comentar els Mentos gum, que aquesta cosa no existia? Tu? Doncs avui el Mentos gum de fruits vermells: maduixa, gerds i móres vermelles. El xiclet no val res, tot és molt “diluït” i poc treballat… un producte de tercera regional si ho comparem amb els mentos original (sense gum, vull dir). La causa? Mentos no fa xiclets, i si en vol fer, caldrà que treballi molt i segueixi perfeccionant el producte. Mentrestant, seguiré amb els meus Orbit…


Mentos va iniciar la seva activitat el 1948 a Holanda, i eren tal com els coneixem avui, unes petites esferes aplanades per dos costats oposats (com un plat volador) i una capa fina i dura al voltant, farcits amb una pasta tova masticable. A partir d’aquí va anar creixent fins a vendre’s a més de 130 països sota el paraigua de la multinacional Perfetti Van Melle, propietària també de Chupa Chups.


El que és entretingut també és veure la quantitat increïble de material que hi ha. Això et permet fer una valoració gràfica de la marca. Mentos no és una marca gaire "lògica" i va molt arrossegada per altres marques, especialment per tot el que fa Wrigley (la competència directa). Un exemple és el coi de 3D, després del grup Mars incorporated, tothom n'ha tret una versió 3D, 2D i amb "abreviacions juvenils SMS".

Un mentos 3D: mora, kiwi i maduixa.

Un mentos up 2 u (tú decideixes / depén de tu)

I un anunci que NO podia fallar. Espectacular.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…