Ves al contingut principal

Oka Loka magic mix de Super

La història de l’empresa Colombiana Super comença el 1948. Llavors no era, ni de conya, el que és avui, ni tampoc aquells orígens a Manizales indicaven o feien pensar que la cosa pogués prosperar. El 1959, Roberto Muñoz compra l’empresa i la transforma en el que serien les bases pel desenvolupament de la indústria “Super de Alimentos”, creada oficialment el 1981. Avui dia és una de les ambaixadores dels dolços colombians i de les que tenen més varietat i qualitat al catàleg.


Un dels productes estrella és el Supercoco (que als seus inicis es deia Superman, però com podeu deduir, la revista Action Comics hi devia anar a cantar les quaranta) però avui parlarem d’un altra estrella, la sèrie Oka Loka, una experiència per la canalla… sí, els peta zetas de tota la vida amb un nom diferent i un envàs més gran.


Però a vegades la innovació és saber ressuscitar antics productes que van triomfar en èpoques passades i Super ho ha sabut fer bé amb un packaging molt cridaner i de colors molt saturats. Els colors de la pols tenen un punt molt viu que m’ha fet dubtar si això pot ser comestible o no. El sabor és força suau però a l’acidesa l’han clavat. Però com que no és el meu tipus de producte, me n’he cansat rapidament, sempre m’ha cansat això d’anar llepant un pal perquè s’hi enganxés una pols. Com a experiència diferent sí que ho recomano, però dubto moltíssim que repeteixi.

Interior de la fàbrica Super a Colombia / Foto de Colombia-inn

Interior de la fàbrica Super a Colombia / Foto de Colombia-inn

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…