Sallos, són uns caramels de regalèssia. Els més venuts i ben valorats d’Alamània, i exportats a països on hi solen haver forces alemanys per exemple, a Palma de Mallorca (Ep, ironia…)
En el meu cas, va ser un caramel que no em va fer massa el pes. Ja sabeu que sóc molt negat als productes amb regalèssia. Em va passar amb els Lakrisal, els Panda i no tant amb els Juanola. Els Sallos X-treme però, tenen la particularitat que són farcits d’una menta que refresca (i això ho vull remarcar, refresca un colló) i deixa un regust molt diferent que la resta de regalèssies. També existeix l’opció clàssica (sense farcit) i l’opció chilli (amb picant).
Un altre punt curiós de la marca Sallos, és que els seus fabricants, Villosa, van decidir que el que més podria representar un caramel de regalèssia és una grag queen amb cara de “m’he pres tres tripis i ara vull un caramelet”. Evidentment, no és la meva primera, ni segona, ni… preferència. Seguiré comprant les tortes de regalèssia vermella a granel.
Podeu veure les cróniques de Candyblog aquí i la de Candy Gurus aquí.
En el meu cas, va ser un caramel que no em va fer massa el pes. Ja sabeu que sóc molt negat als productes amb regalèssia. Em va passar amb els Lakrisal, els Panda i no tant amb els Juanola. Els Sallos X-treme però, tenen la particularitat que són farcits d’una menta que refresca (i això ho vull remarcar, refresca un colló) i deixa un regust molt diferent que la resta de regalèssies. També existeix l’opció clàssica (sense farcit) i l’opció chilli (amb picant).
Campanya de Sallos al carrer / Foto: Mobile Marketing Welt
Un altre punt curiós de la marca Sallos, és que els seus fabricants, Villosa, van decidir que el que més podria representar un caramel de regalèssia és una grag queen amb cara de “m’he pres tres tripis i ara vull un caramelet”. Evidentment, no és la meva primera, ni segona, ni… preferència. Seguiré comprant les tortes de regalèssia vermella a granel.
Podeu veure les cróniques de Candyblog aquí i la de Candy Gurus aquí.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada