Valensina, (Dittmeyer's) és un gran productor alemany (de Frankfurt) de sucs de fruita naturals. Té una sucursal al País Valencià i una petita gama d’alimentació on hi podem trobar els caramels.
Malauradament no he trobat informació d’aquests caramels durs sense sucre a la web, però si altres dolços com els caramels tous amb suc natural. Evidentment que som a productors de suc, els dolços han de ser molt bons!
El caramel dur però, entre una maduixa i una cirera, és una mica soso. Li falta una mica de potència en tot, tant en sabor, com en l’edulcorant. Fins i tot li donaria una mica d’acidesa, però bé, són gustos personals.
L’embolcall, mitjanament transparent, deixa veure el producte de dins, un tipus d’embolcall força repetit últimament i que jo, un altre cop personalment, no li acabo de trobar el què.
Malauradament no he trobat informació d’aquests caramels durs sense sucre a la web, però si altres dolços com els caramels tous amb suc natural. Evidentment que som a productors de suc, els dolços han de ser molt bons!
El caramel dur però, entre una maduixa i una cirera, és una mica soso. Li falta una mica de potència en tot, tant en sabor, com en l’edulcorant. Fins i tot li donaria una mica d’acidesa, però bé, són gustos personals.
L’embolcall, mitjanament transparent, deixa veure el producte de dins, un tipus d’embolcall força repetit últimament i que jo, un altre cop personalment, no li acabo de trobar el què.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada