Al 13 de juny de l’any 1982, l’Aragó va veure néixer un producte que podeu trobar fins a la sopa (sopa de lacasitos? meh). Els Lacasitos són unes pastilles de xocolata pintades amb set colors diferents, fets pel Grupo Lacasa, propietària també dels Conguitos i els Mentolín que ja vam comentar al seu dia aquí.
Una de les coses més maques d’aquesta marca, és la seva cal·ligrafia amb les puntes banyades de colors. Amb aquest aire de “lletra d’escola” i el tub groc amb “gomets de colors” (com l’anomenava quan no recordava el nom), molt característic.
El producte és sobretot això, xocolata bona (acceptable), banyada amb sucre fos unes quantes vegades. Hi ha unes quantes webs que diuen que els calen 150 xorros de xarop per arribar a la grandària correcte… no se pas d’on ho treuen, he vist fer boles d’anís amb menys i més grans que a pastilla. Tot plegat, segur que ho podeu trobar a prop de casa, s’ha convertit juntament amb el Chupa-Chups, d’un producte molt conegut i apreciat.
Una de les coses més maques d’aquesta marca, és la seva cal·ligrafia amb les puntes banyades de colors. Amb aquest aire de “lletra d’escola” i el tub groc amb “gomets de colors” (com l’anomenava quan no recordava el nom), molt característic.
El producte és sobretot això, xocolata bona (acceptable), banyada amb sucre fos unes quantes vegades. Hi ha unes quantes webs que diuen que els calen 150 xorros de xarop per arribar a la grandària correcte… no se pas d’on ho treuen, he vist fer boles d’anís amb menys i més grans que a pastilla. Tot plegat, segur que ho podeu trobar a prop de casa, s’ha convertit juntament amb el Chupa-Chups, d’un producte molt conegut i apreciat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada