Japó, per descomptat, també té els seus dolços clàssics i tradicionals que no moren mai. Un d'ells és el que fabrica Seika Foods, els “Botan Ame”. Al Japó però, s’anomenen “Bontan Ame” (afegint aquesta “n”) perquè allà els fan amb gust de pampelmusa (pomelo, 文旦). La versió a “la resta del món”, distribuida per JFC International, és únicament de taronja o, com és el cas d’avui, de llimona. D’una llimona suau, molt suau (com també es veu il·lustrat a la caixa on venen embolicats).
Aquest envàs, conté 21 grams de caramels. Cada un d'ells embolicat amb un paper fi d’arròs que, alerta, et pots menjar. Jo ho he fet per una raó molt més simple, em deuen haver quedat una mica humits i el paper estava literalment enganxat al caramel, quin remei. Això en canvi queda poc elegant fer-ho amb els caramels tous o els que tenen un paper de parafina oi?
Gràficament, el pack que jo tinc és una mena de “remake”, l’original que podeu veure amb una senzilla recerca per google, és una joia que conté elements en clau: el Inuhariko (que són els gossos de paper que s'utilitzen per induir i per beneir bons naixements. I que jo em pensava que era un gat…) i la flor rosa que representa una peònia. Un producte molt i molt similar, és el Tomoe Ame, però el seu embolcall no fa tanta gràcia menjar.
Aquest envàs, conté 21 grams de caramels. Cada un d'ells embolicat amb un paper fi d’arròs que, alerta, et pots menjar. Jo ho he fet per una raó molt més simple, em deuen haver quedat una mica humits i el paper estava literalment enganxat al caramel, quin remei. Això en canvi queda poc elegant fer-ho amb els caramels tous o els que tenen un paper de parafina oi?
Gràficament, el pack que jo tinc és una mena de “remake”, l’original que podeu veure amb una senzilla recerca per google, és una joia que conté elements en clau: el Inuhariko (que són els gossos de paper que s'utilitzen per induir i per beneir bons naixements. I que jo em pensava que era un gat…) i la flor rosa que representa una peònia. Un producte molt i molt similar, és el Tomoe Ame, però el seu embolcall no fa tanta gràcia menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada