Ves al contingut principal

Bombons cubigusto de Venchi

Avui m’he enamorat bojament d’uns bombons. Ja m’havien avisat, però em pensava que se’n fotien i que ho deien per dir… crec que esteu obligats a provar, almenys, un dels productes Venchi. A pams.


La història de Venchi comença a la regió de Piemont (amb Torí de capital) on un ambiciós Silvano Venchi de 16 anys i envoltat de xocolaters comença a demostrar un gran talent en l’elaboració de bombons. El 1878 va obrir la seva pròpia botiga amb un producte estrella, el Nougatine, que es va fer popular molt rapidament ampliant any rera any, la superfície de treball. (No s’explica pràcticament res més d'ell, fins fa ben poc). L'any 2000, Pietro Cussino conegut per les seves xocolates farcides de ron Cunnesi s’uneix amb Venchi, dotant la marca encara amb més mestres pastissers.


Després de més de 130 anys, a Venchi es segueix produint bombons amb la mateixa vocació artesanal que als seus incis. Crec que només per aquesta raó, el sabor dels bombons supera de molt, el que podem trobar aquí.


Els que us ensenyo avui, forma part d’un assortit anomenats Cubigusto triplo, lògicament, per la seva forma quadrada i les tres capes cremoses de cacau, llet i avellana d’origen (avellanes de Piemont). L’assortit es presenta en quatre models diferents, gianduja, moccachino, festuc i l’extra negre. Aquest últim, la gran maravella i el millor dels dos sabors que he pogut provar, l’altre, de gianduja també és espectacular però no tant com el fosc i potent de xocolata negra. El de gianduja però, inclou fruits secs que són la combinació perfecta per la xocolata en temps freds com els que encara ronden per aquí. Un altre detall que us recordo, quan vaig presentar-vos els bombons Pierrot de E.Wedel, us vaig mencionar la pasta Nutella, doncs bé, era (i en alguns llocs encara se la coneix) com a pasta Gianduja.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)



Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.



La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…