Avui us presento una barreta que vaig agafar a l’última edició de la fira ISM de Colònia, en vaig fer una entrada aquí explicant molt per sobre el que hi havia i els productes que vaig poder agafar, els aniré comentant al llarg de l’any. Un d'ells és aquest producte de civada, cereals, xocolata blanca i llet en pols.
A primer cop d’ull, l’efecte que provoca aquests trossets junts és maco. Estèticament és diferent de la resta de barretes que comentem aquí al bloc i té una textura molt airejada, i omple força tot i la seva reduïda mida. El sabor és la gran pega, no se si per voler fer un producte natural o per allò que en diuen “sabors orientals” (sovint ho trobo amb productes que imiten el te verd o similars). La qüestió és que és molt soso i li falta aquest de “sabor” que ens fa tan llaminera una barreta. Potser uns trossets de fruita liofilitzada? Un exemple. De moment, la versió blanca no m’ha agradat, tocarà tastar les altres versiones, especialment la de xocolata, que fa més bona pinta.
L’empresa que ho fabrica és Xinesa: Labixiaoxin Snacks Group, líder amb jellies del país i molt potent amb altres sectors com xocolata, piruletes, i fruits secs com per exemple, els pèsols (si, a Àsia és mengen com aquí les pipes, “all day, all night”). Larbee, com podeu veure a l’embolcall, és la unió d’aquesta empresa Xinesa amb COFCO (convertida en una multinacional amb participació econòmica de Hong Kong. De fet, entre les dues ciutats principals només els separa l’estret de Taiwan). En resum, Larbee (o Labixiaoxin) és una marca que avui dia ja la podeu trobar a molts dels nostres supermercats, fabricant per marques blanques de Wal-mart, Metro o Carrefour. A tenir en compte.
A primer cop d’ull, l’efecte que provoca aquests trossets junts és maco. Estèticament és diferent de la resta de barretes que comentem aquí al bloc i té una textura molt airejada, i omple força tot i la seva reduïda mida. El sabor és la gran pega, no se si per voler fer un producte natural o per allò que en diuen “sabors orientals” (sovint ho trobo amb productes que imiten el te verd o similars). La qüestió és que és molt soso i li falta aquest de “sabor” que ens fa tan llaminera una barreta. Potser uns trossets de fruita liofilitzada? Un exemple. De moment, la versió blanca no m’ha agradat, tocarà tastar les altres versiones, especialment la de xocolata, que fa més bona pinta.
L’empresa que ho fabrica és Xinesa: Labixiaoxin Snacks Group, líder amb jellies del país i molt potent amb altres sectors com xocolata, piruletes, i fruits secs com per exemple, els pèsols (si, a Àsia és mengen com aquí les pipes, “all day, all night”). Larbee, com podeu veure a l’embolcall, és la unió d’aquesta empresa Xinesa amb COFCO (convertida en una multinacional amb participació econòmica de Hong Kong. De fet, entre les dues ciutats principals només els separa l’estret de Taiwan). En resum, Larbee (o Labixiaoxin) és una marca que avui dia ja la podeu trobar a molts dels nostres supermercats, fabricant per marques blanques de Wal-mart, Metro o Carrefour. A tenir en compte.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada