Ves al contingut principal

Assortit de bombons Witor's


Fa un parell de setmanes, a principis de Desembre, varem veure els bombons Lindor, que valen un ull de la cara i per sorpresa, no eren ni de bon tros el que m'esperava d'ells. Potser hauria d'haver focalitzat més als sabors que se que m'agraden. Així ho he fet amb els bombons Witor's.


A un dels Aldi que han obert fa poc hi tenen aquestes taules entre passadissos on hi ha productes tirats de preu. Ofertes o liquidacions, no ho se, però en aquell moment estaven posant dos tipus de bosses de bombons Witor's, la versió Classic i la Speciality, al final em vaig decantar per la segona, el bombó de Cappuccino l'havia de provar si o si.


Per qui no conegui aquest bombons, el de llet porta un farcit de pasta Stracciatella, que és un tipus de gelat elaborat amb xips de xocolata damunt una base de gelat cremós de llet. Evidentment no porta  gelat a l'interior, però s'hi acosta una mica.


El de xocolata negra i el de Cappuccino, no podien portar Stracciatella i per tant, l'han substituit per una pasta de cacau amb boles de cereal que li dona una textura més llaminera i no tan enfagosa a la boca. Crec que és un dels motius pels quals funciona tant bé els bombons Ferrero i que vaig trobar a faltar als Lindt.


L'empresa que fa aquests bombons, d'un sabor i textures acceptables, és italiana i fundada al 1959 per Roberto Bonetti. El xocolater va obrir un obrador de bombons a Cremona, amb la idea de que fossin consumits diàriament (això és força nou, normalment penses els bombons per compartir en moments puntuals, però mai et planteges menjar dos bombons després de dinar amb la mateixa naturalitat que fas un tallat o una peça de fruita). L'empresa va fer un creixement a partir d'un bombó farcit de cirera i d'allà no ha parat. Avui dia és una màquina que exporta a 70 països amb una producció anual de 36.000 tones.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?