Al febrer, us comentava un dels bombons de Camille Bloch, el caramel·litzat (Caramélisé). Avui, us ensenyo el clàssic, el que ha fet coneguda la marca i de fet, el que es consumeix més. La barreta de xocolata farcida de praliné i avellanes senceres tallada a petits daus ideals per endrapar com un animal.
La recepta és l’original del 1942, conservant aquestes fines capes de xocolata negra d’un 60% (els suïssos, d’això, es nota que en saben i ho han sabut vendre). És el típic bombó que et desperta els sentits i t’entra unes ganes impressionants de seguir-ne menjant. Per si no en tens prou amb la xocolata de la versió clàssica, tens un Ragusa amb més xocolata. Per la versió noir m’hauré d’esperar ja que per aquí, ha sigut impossible trobar-ne.
La recepta és l’original del 1942, conservant aquestes fines capes de xocolata negra d’un 60% (els suïssos, d’això, es nota que en saben i ho han sabut vendre). És el típic bombó que et desperta els sentits i t’entra unes ganes impressionants de seguir-ne menjant. Per si no en tens prou amb la xocolata de la versió clàssica, tens un Ragusa amb més xocolata. Per la versió noir m’hauré d’esperar ja que per aquí, ha sigut impossible trobar-ne.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada