Una de les coses que no entenc com he oblidat ràpidament, és aquell article que vaig comentar que faria sobre les gomes suèques. Suècia, a la Fira ISM, és la que es coneix com: els repartidors de gomes toves, perquè els que venen amb tren, el primer que es troben abans d'arribar a la fira són les bosses de productes (gomes bàsicament) de suècia i les noies que donen Sun Rice (que ja vaig comentar fa uns dies). Avui és el torn de les gomes sueques.
Scandi Candy, són els que oferien unes gomes (o godis, com en diuen ells) sense gelatina. Desconec si és molt novedós el producte sense gelatina(1), ni quins avantatges/inconvenients m'ofereix el substitut que hi posen, en tot cas, eren de les primeres que veia amb forma de cocodril, així que, què coi, a provar-ho que la vida són dos dies.
Em va sorprendre d'entrada, la suau superfície que tenien. Normalment, les gomes que no són ensucrades, solen tenir una superfície més aviat brillant, com si la goma estigues molla, en aquest cas, tenien com una superfície mate molt estranya i agradable. Tot el conjunt, li donava un aspecte de qualitat molt apetitosa, si bé, no és la mateixa reacció que davant una goma de fruita italiana de tota la vida, però era suficient per posar-me'l a la boca i començar a mastegar. Al mastegar, les coses canvien, és una goma força enganxosa com acostuma a passar amb les gomes de pectina, queden rastres de la goma entre les dents i és una mica molest. Una manera d'evitar-ho és empassant la goma sense haver mastegat gaire, clar que, no és gens saludable.
El punt negatiu és que totes tenen uns sabors molt i molt suaus, alguns, com el mateix cocodril, ho és tan, que no he pogut endevinar encara què és. El plàtan si (per se, ja és un sabor força fort i difícil de confondre), el twist marró crec que té un sabor de crema de llet o s'hi assembla molt, la pilota vermella (que també en tinc d'altres colors) podria ser tan de maduixa com de cirera i la mora és el més sorprenent perquè no s'assembla amb res a les mores d'aquí però coneixia el sabor i tampoc us se dir quin és, podria ser de gerds?
Imatge de gelatina de colors - foto d'un article força curiós que he trobat
(1) Més endavant, he fet la recerca sobre les gomes sense gelatina. M'he centrat en les aportacions positives, i clar, no hi havia caigut abans perquè sóc un fervorós carnívor, però la gelatina és un producte animal i els vegetarians no en poden menjar. Fent les gomes "lliures de gelatina", els vegetarians en poden menjar i ràpidament el producte es desmarca de la competència (i manté una diferència que pot repercutir positivament en les vendes).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada