Fa pocs anys, van sortir aquestes begudes energètiques, del que en sóc bevedor ocasional. Concretament, m'agrada la Redbull (d'Austria), la més popular i, si no vaig errat, la més ensucrada de totes. N'hi ha d'altres, com la Burn, la Pussy, la Monster (alerta aquesta!), la Pinkfish o la de casa: Despertaferro. I moltes més que ara no em venen al cap, però qu epodeu donar un cop d'ull al Top15 si us fa gràcia, aquí.
A partir d'aquí, són moltes les coses que porten "energia" (o taurina) fins arribar al punt que per fer una cosa "jove", cal que porti tot allò que porti el cos al límit del que és saludable i el que no ho és. Ara sembla que toca infectar els caramels amb el nou concepte d'energy, i ja són dues les marques que venen aquí (llegiu Catalunya, però diria que és extensible a tota la península) els seus productes "amb una energia de collons".
Avui però, faig menció de les boles Napoleon, una marca molt coneguda pels seus caramels àcids, per el napoleó simple que té al logotip i perquè estan fets a Holanda. Al 1912, a la ciutat d'Antwerp, un jove forner anomenat Luis Janssen decideix fer caramels, que després de més de cent anys, es continuen fent. La meva valoració és que el caramel és bo, no us faci res provar-lo, però no n'espereu una gran fidelitat com aquelles gomes de fanta que ja vaig comentar fa temps. El que em crida l'atenció és que cinc caramels d'aquests és l'equivalent a una llauna de beguda de 250ml (no estic segur si són molts caramels o pocs ml...). Ho he llegit a lacelia.es, una revista per celíacs online.
Avui, l'empresa forma part d'un grup anomenat Pervasco, ubicat entre Rotterdam i Antwerp, on a part de napoleon, hi podem trobar els caramels Anta Flu (una linia, d'aperança saludable) i els dolços Lemco (i el seu popular lloro).
A partir d'aquí, són moltes les coses que porten "energia" (o taurina) fins arribar al punt que per fer una cosa "jove", cal que porti tot allò que porti el cos al límit del que és saludable i el que no ho és. Ara sembla que toca infectar els caramels amb el nou concepte d'energy, i ja són dues les marques que venen aquí (llegiu Catalunya, però diria que és extensible a tota la península) els seus productes "amb una energia de collons".
Imatge de La Celia
Avui però, faig menció de les boles Napoleon, una marca molt coneguda pels seus caramels àcids, per el napoleó simple que té al logotip i perquè estan fets a Holanda. Al 1912, a la ciutat d'Antwerp, un jove forner anomenat Luis Janssen decideix fer caramels, que després de més de cent anys, es continuen fent. La meva valoració és que el caramel és bo, no us faci res provar-lo, però no n'espereu una gran fidelitat com aquelles gomes de fanta que ja vaig comentar fa temps. El que em crida l'atenció és que cinc caramels d'aquests és l'equivalent a una llauna de beguda de 250ml (no estic segur si són molts caramels o pocs ml...). Ho he llegit a lacelia.es, una revista per celíacs online.
Imatge promocional de la web de Pervasco
Imatge promocional de la web de Pervasco
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada