Després de l’última entrada al blog, sobre les boles de xocolata, avui parlo d’un altre producte de Morinaga però fabricat sota el nom de Hi Chew (us heu fixat amb l’àngel del logo de Morinaga? Brutal oi?).
El producte en qüestió es troba a anys llum de ser considerat un dolç, al menys, a casa nostre. I us ho explico amb tres paraules: la mongeta vermella.
Si, aquestes dues tires que veieu aquí són de mongeta vermella i (alerta) donut. No és cap excentricitat a orient, si recordeu els pastissets d'en Doraemon (els Dorayaki), aquí Tv3 els va traduir com a pastissets de xocolata, perquè segur que si haguessin fet la traducció fidel de pastisset de mongeta, més d'un nano hauria tret el berenar, el dinar i l'esmorzar del mateix dia.
Tothom en parla molt bé, i tenen raó, no té res de caramel "barat" ni de "dolç de 4 duros". La massa gomosa, l'elasticitat, la duresa de la goma en contacte amb la saliva i a l'hora de mastegar està molt ben trobat. Potser ha fallat una mica el sabor de Dorayaki, molt diferent del pastisset "original" que vaig provar a un Saló del Manga a l'Hospitalet ja fa uns quant anys. Quedarà pendent provar altres sabors i veure si podem seguir parlant positivament dels "Hi Chu Desert".
Us deixo amb una imatge de la part del darrera... per si algú vol posar a prova el seu nivell de japonès (podeu fer la imatge molt més gran fent-hi clic a sobre):
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada