Som-hi amb el iogurt de nou no? Després de l'entrada que vaig fer sobre els
caramels de iogurt de maduixa, avui presento aquest que és MOLT millor. Sabor, mida, color i olor. Sobretot apunteu-vos l'olor.
Primer, deixeu-me dir-vos que Morinaga és una gran empresa Japonesa de confecció de caramels, s'hi ha dedicat des del 1899 (si, culers, com el Barça). Si sou hàbils amb el japonès, podeu visitar la seva web
aquí i sinó, proveu amb la versió web cutre i penosa però en
anglès. L'importància de l'empresa també rau amb la seva mascota, Kyoro-chan: Una fusió entre la fruita del cacau i un cap de lloro (al menys, així és com ho veig jo, però si no hi esteu d'acord, li podeu enviar un
tuit i llestos).
En aquest cas, el/la? Kyoro-chan ens presenta unes boles de maduixa, de fet, sempre apareix com a boles de xocolata, però de xocolata no n'hi ha, el choco ve de la mantega de cacau que s'utilitza per fer la massa. Una cosa estranya. Oberta la caixa per el "bec" una onada d'olor de maduixa em deixa descol·locat, és molt forta i constant, m'entra MOLTA gana i ja provo les dues primeres boles sense acabar de mirar el paquet.
I és aquí quan noto una cosa estranya a aquestes boles de xocolata-maduixa-iogurt... tenen petites
boles de cereal boles d'arròs a dins, això les fa lleugeres i cruixents per contrarestar la goma tova que ho cobreix tot. A la boca, tot es desfà en menys de cinc segons, i així fins a deixar la caixa buida.
El sabor és molt bo, el color rosa pàl·lid amb els puntets vermells són ideals per fer entrar amb gana i ja esteu tardant en demanar-ne uns. On sigui i con sigui. Com a últim apunt, guardeu-vos les caixes que són autèntiques joies gràfiques. Feu-me cas.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada