Laffy Taffy és, com és evident, un taffy (per els americans) o un chew (per els anglesos) i són similars als toffees. És una massa de caramel que es torna gomosa gràcies a l'exercici d'estirar i trencar la massa de caramel que posteriorment s'enrotlla i es fragmenta en petites unitats. Aquestes es cobriran amb un paper de seda que deixarà veure, de manera difusa, el color del taffy a l'interior.
Són per naturalesa uns caramels molt enganxosos, però com tots els dolços de goma, sempre els pots fer durar més llepant-ho durant una bona estona fins que es desfan del tot i evitar que et quedin restes del taffy entre les dents. En aquests cas, jo tenia tres sabors diferents: Cirera, Poma i Plàtan.
El de maduixa no és cap sorpresa, un toc de maduixa normal sense res d'espectacular.
El de poma no em va agradar gens, i això que és dels sabors més "fàcils" d'aconseguir introduir els dolços (més que la maduixa i tot), però mentre el vaig tenir degustant no el vaig trobar bo en cap moment. En canvi, em va sorprendre el de plàtan, no és que fos un sabor de plàtan perfecte i fidel, però tenia un punt "no-se-què" que em va agradar molt. Crec que és el punt d'acidesa, el que tenen els de llimona i lima.
Laffy Taffy es ven sota la marca Willy Wonka Candy Company, (una web amb flash que CADA P**A vegada que vaig a un apartat he d'esperar que es carregui... fail). Wonka és una marca propietària de Crest Foods sota el paraigua del monstre alimentari Nestlé. La marca, pel que puc llegir, va començar al 1971, l'any que es va inaugurar la primera adaptació cinematogràfica de la novel·la de Roald Dahl. Al 1988 la va comprar Nestlé i fins avui dia. Jo personalment, desconeixia la marca i el llibre original d'en Roald fins al 2005 quan van fer la pel·lícula de "Charlie i la fàbrica de xocolata", a partir d'aquí si que vaig començar a veure la marca explotada a tots els supermercats i botigues.
El de maduixa no és cap sorpresa, un toc de maduixa normal sense res d'espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada