Avui farem entrada curta. Per els estudiants, com sabeu, és LA setmana santa i tinc el cos en mode:gandul, però tot i així, m'ha semblat que havia de: 1) Treure'm de sobre caramels que no m'han entusiasmat gaire i 2) Fer una entrada per la mona (fet que ja veurem... tinc dies...)
Els caramels d'avui són de la mateixa empresa turca Vural, una empresa que començant al 1975, ja té aproximadament uns 300 treballadors i mou un volum de negoci gens menyspreable (aprox. 50 Milions). Des de la ciutat de Gasiantep, situada a l'oest del país i molt a prop de Síria, distribueixen a molta part d'Àsia, Europa de l'est i part de Sud-Nord Amèrica. Tones de caramel per milions de paladars. I clar, un d'aquests, el meu:
"Levinda" és un toffee de llet de la gamma alta de Vural, suposadament farcit de crema de cacau i de gust força discret. Per mi, era un caramel amb sabor de llet sense el famós farcit que diuen (en aquests casos, cal vigilar, perquè a vegades pot ser que et toqui, per mala sort, un que no tingui farcit. Però és que en tenia dos... i cap d'ells...). Aquest no el tornaria a agafar mai més, ho tinc molt clar.
Aquest altre, en canvi, m'ha sorprès força, bé, venia amb la mentalitat de l'anterior tast, i el límit marcat per ser considerat "acceptable" havia baixat a nivells molt i molt baixos, fàcils de superar. Però a part d'això, crec que la mescla de caramel amb la suau crema de llet li dona un punt molt clàssic. La crema de llet de l'europa de l'est i centre d'Àsia, sempre m'ha sorprès, tot i així, no és pas el producte que compraria.
En general els dos productes són millorables, l'aspecte de l'embolcall ho deixarem córrer, sempre va bé que hi hagi gent que faci coses Kitch per aquells que estem saturats de "disseny funcionalista", "gràfica impactant" o "neutralitat-racionalitat Suïssa". El que si que s'ha passat mil pobles és amb la web! Quin conyàs de música i esperar cada coi de clic, que es carregui la finestra.
Els caramels d'avui són de la mateixa empresa turca Vural, una empresa que començant al 1975, ja té aproximadament uns 300 treballadors i mou un volum de negoci gens menyspreable (aprox. 50 Milions). Des de la ciutat de Gasiantep, situada a l'oest del país i molt a prop de Síria, distribueixen a molta part d'Àsia, Europa de l'est i part de Sud-Nord Amèrica. Tones de caramel per milions de paladars. I clar, un d'aquests, el meu:
"Levinda" és un toffee de llet de la gamma alta de Vural, suposadament farcit de crema de cacau i de gust força discret. Per mi, era un caramel amb sabor de llet sense el famós farcit que diuen (en aquests casos, cal vigilar, perquè a vegades pot ser que et toqui, per mala sort, un que no tingui farcit. Però és que en tenia dos... i cap d'ells...). Aquest no el tornaria a agafar mai més, ho tinc molt clar.
En general els dos productes són millorables, l'aspecte de l'embolcall ho deixarem córrer, sempre va bé que hi hagi gent que faci coses Kitch per aquells que estem saturats de "disseny funcionalista", "gràfica impactant" o "neutralitat-racionalitat Suïssa". El que si que s'ha passat mil pobles és amb la web! Quin conyàs de música i esperar cada coi de clic, que es carregui la finestra.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada