Michele Ferrero, l’home més ric d’Itàlia amb un patrimoni de 19.000 milions de dòlars i Ferrero. L’empresa agroalimentària fundada per Pietro Ferrero (va morir en un accident de trànsit el 2011) va néixer el 1946 a Alba, Piamonte (Itàlia) i és la tercera productora europea de dolços i la sisena del món en dolços i xocolata.
No us equivoqueu, Ferrero no és només aquella bola daurada… és Nutella, és Mon Chéri, Tic tac, els Duplo i tota la família Kinder: Kinder sorpresa o el que ensenyem avui, el Happy Hipo.
Envasat dins en un flowpack amb finestreta per veure el producte de l’interior, tenim el cap d'hipopòtam submergit en uns grans de sucre blancs que m’han deixat la caixa de llum feta una merda, hehehe. Gràcies aquesta forma de la galeta, en tres boles unides de costat, la seva partició és més senzilla i permet fer un tall sec per veure de què està farcit.
Oh, deliciós, una crema de llet (13% desnatada en pols + 7,5% sencera en pols) i avellana (12,5% deu ni do) m’ha deixat la boca cremosa i d’un sabor increïble. Es nota la mà de Ferrero. En provaria moltíssims, i tindria el rebost ple d’ells si no fos massa car pels 20,5 gramets del producte. Em surt molt més econòmic comprar la caixa de boles i menjar-me-les totes d’amagat.
Si us interesa, vaig comentar els Nocilla Sticks fa poc, també del grup Ferrero, qui fa poc formava part del grup Nutrexpa però sembla ser que s'han dividit el negoci. Tot està un xic verd encara i caldrà veure què fa l'empresa un cop torni la demanda dels dolços i xocolata al setembre.
Si us interesa, vaig comentar els Nocilla Sticks fa poc, també del grup Ferrero, qui fa poc formava part del grup Nutrexpa però sembla ser que s'han dividit el negoci. Tot està un xic verd encara i caldrà veure què fa l'empresa un cop torni la demanda dels dolços i xocolata al setembre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada