Passa al contingut principal

Kastner: milch wafflets

He de reconèixer que, després de comentar les waffles de Manner, és difícil de dir quines altres son millor que aquelles. De moment, Manner segueix sent el millor que es pot trobar per aquí de waffle de xocolata, pero avui, Kastner, m’ha sorprès amb aquest waffle de maduixa. Si bé, ja matiso que no és millor que Manner però val la pena que li feu un tast quan pugueu, doncs té una textura i un cruiximent molt acceptable.


El sabor de maduixa no és massa fort, refresca una mica i juga molt bé amb el pa d’àngel. Que siguin més baixes que les habituals, i més amples juga a favor seu: i dona un aire de galeta més clàssica i menys “barreta - snack” com sol ser habitual. Depèn de quin tipus de waffle busqueu, us convindrà més aquest o l’altre, però feu-me cas, val la pena provar-lo.



Com a detall curiós, he fet un “close up” a l’embolcall: no és graciosa la vaca amb una avioneta de waffle? Tres “hurres” a l’il·lustrador que ho va aconseguir colar, hahahah


Kastner és una empresa molt antiga (del 1558!), que va tenir els seus inicis en un humil forn de pa on s’hi feia, entre altres productes típics d’un forn un pa de gingebre que agradava a tot el poble de Bad Leonfelden, al nord-est d'Austria, a todar la frontera. Des de llavors, van començar a la fabricació en massa de galetes, galetes de molts tipus i un nivell de vendes considerable.

Això la va fer créixer amb una segona planta de fabricació centrada en la confiteria: munts d'ametlles, Delikatstangerl, fruites confitades, anelles de poma de xocolata, waffles amb sabor de fruita (com el de maduixa que hem comentat avui) i les famoses prunes i albercocs Rumba (fruites banyades de xocolata negra, que deixarem per més endavant).


Famosos Rumba amb una caixa molt ben parida.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure

Energy Pop de Cerdán

Ja fa molt de temps d'això, alguns potser no coneixíeu el blog encara, però Cerdán és una empresa de caramel amb pal, tipus chupa chups amb molta trajectória. Ho vaig comentar amb un xupa molt famós, el Conde Dracula , que porta xiclet a l'interior i avui, tocarà una novetat peculiar. No és peculiar el concepte energy , ni les versions de la cafeïna amb taurina que han tret empreses de dolços després del boom Red Bull, però si que ho és, dins del sector, tenir un xupa focalitzat només a aquest valor afegit. Amb un parell de cerques a internet, l'he pogut veure al costat de l' Hèctor Barberà , pilot de Moto GP . El sabor és acceptable, m'agrada el toc d'acidesa que  porta i el ginseng que hi han afegit. Comparant la Red Bull amb el xupa, amb el mateix gramatge, ens dona un producte ideal per aguantar un dijous universitari, una festa... o un matí tortuós de feina.

ISM 2014

Hola! Sant tornem-hi, un altra actualització del bloc amb moltes imatges, de ja fa quasi un mes... la fira ISM de Köln (Colònia, Alamània). Aquest any, siguen més previsor que l' any passat , vaig visitar la fira amb dos dies, molt més tranquil i amb possibilitat de parlar amb algunes persones sobre els productes que fan i futures novetats que estan en caure. Tot això ho aniré posant més endavant, ara però, anem a veure imatges de la fira, i anècdotes, moltes anècdotes. Entrada a la fira amb un sol poc normal per l'època, recordem, va ser finals de gener a la Koelnmesse . Comencem amb Austria, que ha mantingut la mateixa gràfica que l'any passat. Quan una cosa funciona, més val no tocar gaire res, com per exemple, han introduit el cercle vermell a sobre els stands on l'any anterior hi havia una mena de cortina de fils blanc. Ho podeu veure i comparar aquí . Gran Bretanya segueix amb la seva mania de posar la union flag a tot arreu . Per altra banda,