He de reconèixer que, després de comentar les waffles de Manner, és difícil de dir quines altres son millor que aquelles. De moment, Manner segueix sent el millor que es pot trobar per aquí de waffle de xocolata, pero avui, Kastner, m’ha sorprès amb aquest waffle de maduixa. Si bé, ja matiso que no és millor que Manner però val la pena que li feu un tast quan pugueu, doncs té una textura i un cruiximent molt acceptable.
El sabor de maduixa no és massa fort, refresca una mica i juga molt bé amb el pa d’àngel. Que siguin més baixes que les habituals, i més amples juga a favor seu: i dona un aire de galeta més clàssica i menys “barreta - snack” com sol ser habitual. Depèn de quin tipus de waffle busqueu, us convindrà més aquest o l’altre, però feu-me cas, val la pena provar-lo.
Com a detall curiós, he fet un “close up” a l’embolcall: no és graciosa la vaca amb una avioneta de waffle? Tres “hurres” a l’il·lustrador que ho va aconseguir colar, hahahah
Kastner és una empresa molt antiga (del 1558!), que va tenir els seus inicis en un humil forn de pa on s’hi feia, entre altres productes típics d’un forn un pa de gingebre que agradava a tot el poble de Bad Leonfelden, al nord-est d'Austria, a todar la frontera. Des de llavors, van començar a la fabricació en massa de galetes, galetes de molts tipus i un nivell de vendes considerable.
Això la va fer créixer amb una segona planta de fabricació centrada en la confiteria: munts d'ametlles, Delikatstangerl, fruites confitades, anelles de poma de xocolata, waffles amb sabor de fruita (com el de maduixa que hem comentat avui) i les famoses prunes i albercocs Rumba (fruites banyades de xocolata negra, que deixarem per més endavant).
El sabor de maduixa no és massa fort, refresca una mica i juga molt bé amb el pa d’àngel. Que siguin més baixes que les habituals, i més amples juga a favor seu: i dona un aire de galeta més clàssica i menys “barreta - snack” com sol ser habitual. Depèn de quin tipus de waffle busqueu, us convindrà més aquest o l’altre, però feu-me cas, val la pena provar-lo.
Com a detall curiós, he fet un “close up” a l’embolcall: no és graciosa la vaca amb una avioneta de waffle? Tres “hurres” a l’il·lustrador que ho va aconseguir colar, hahahah
Kastner és una empresa molt antiga (del 1558!), que va tenir els seus inicis en un humil forn de pa on s’hi feia, entre altres productes típics d’un forn un pa de gingebre que agradava a tot el poble de Bad Leonfelden, al nord-est d'Austria, a todar la frontera. Des de llavors, van començar a la fabricació en massa de galetes, galetes de molts tipus i un nivell de vendes considerable.
Això la va fer créixer amb una segona planta de fabricació centrada en la confiteria: munts d'ametlles, Delikatstangerl, fruites confitades, anelles de poma de xocolata, waffles amb sabor de fruita (com el de maduixa que hem comentat avui) i les famoses prunes i albercocs Rumba (fruites banyades de xocolata negra, que deixarem per més endavant).
Famosos Rumba amb una caixa molt ben parida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada