Avui us presento un caramel que es presenta com un “lo más de lo más” en calmants. Es veu que conté propietats que ajuden a calmar les persones, en aquest cas, als homes (perquè si doneu un cop d’ull a la web, veureu que n’hi ha per dones també).
El més impactant, des del meu punt de vista és el contrast negre amb el verd fluor del paper, li dóna una estètica “tòxica” que si estigués als meus 14 o 15 anys, en compraria a grapats… si no fos perquè el producte és més un ibuprofèn que una bomba àcida que et rebenta les glàndules gustatives.
Obert l’embolcall aquest discotequero, em trobo un caramel molt transparent i una taca fosca al centre. Un caramel farcit, genial! A més a més el color tenia molt de lligam amb l’estètica exterior, i això m’ha fet canviar l’opinió negativa que tenia a l’inici. Un primer contacte amb el caramel i ummmm, boníssim!
La llima-llimona l’he notat rapidament, un sabor àcid sense abusar i deixant un bon regust al paladar. De mica en mica s’anava fent petit fins que el farcit ha aconseguit alliberar-se. Oh, concentrat de mentol per un tub! Més que refrescant ha sigut una bomba de gel, si un ice bucket d’aquests a la gola. Més endavant me n’adono que porta mel, ho diu també al paper (qui es llegeix el paper abans de posar-se el caramel a la boca, eh?).
Concretament, els Lozzers de la casa Manflu porten: Sucre, xarop de glucosa, mel natural, àcid cítric (ui, sí. Volem els percentatges!), oli de llimona natural (oli?), cristalls naturals de mentol, colors naturals, oli natural de llima i oli natural de menta. (Espero que la brometa de l’oli no sigui essència…)
El més impactant, des del meu punt de vista és el contrast negre amb el verd fluor del paper, li dóna una estètica “tòxica” que si estigués als meus 14 o 15 anys, en compraria a grapats… si no fos perquè el producte és més un ibuprofèn que una bomba àcida que et rebenta les glàndules gustatives.
Obert l’embolcall aquest discotequero, em trobo un caramel molt transparent i una taca fosca al centre. Un caramel farcit, genial! A més a més el color tenia molt de lligam amb l’estètica exterior, i això m’ha fet canviar l’opinió negativa que tenia a l’inici. Un primer contacte amb el caramel i ummmm, boníssim!
La llima-llimona l’he notat rapidament, un sabor àcid sense abusar i deixant un bon regust al paladar. De mica en mica s’anava fent petit fins que el farcit ha aconseguit alliberar-se. Oh, concentrat de mentol per un tub! Més que refrescant ha sigut una bomba de gel, si un ice bucket d’aquests a la gola. Més endavant me n’adono que porta mel, ho diu també al paper (qui es llegeix el paper abans de posar-se el caramel a la boca, eh?).
Concretament, els Lozzers de la casa Manflu porten: Sucre, xarop de glucosa, mel natural, àcid cítric (ui, sí. Volem els percentatges!), oli de llimona natural (oli?), cristalls naturals de mentol, colors naturals, oli natural de llima i oli natural de menta. (Espero que la brometa de l’oli no sigui essència…)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada