Avui us parlaré d’un caramel que m’ha portat de fora, concretament de Tunísia. No és precisament pels caramels que la majoria deveu conèixer aquest país, però és un dels ports de creuers de la mediterrània més ben parits per visitar. Doncs bé, Papillon és una empresa ubicada a Ariana i fabrica aquest caramel farcit.
D’entrada, un caramel farcit es determina per la quantitat de farcit. Aquest no en surt gaire ben parat de la quantitat però en destaco l’acidesa i la forta essència que hi han posat a l’interior que compensa d’alguna manera, el poc sabor del caramel exterior. Segurament a idea era de fer un caramel cremós amb tocs de fruites (com les que podeu veure a la bossa al final del post), però no ha sortit massa bé.
Gràficament, m’he enamorat de les paraules SWEET, molt contundents i es poden destacar de lluny. Molt important. Destacar, en un embolcall de caramel no és gens fàcil, aquí a més han aconseguit que els tons dels diferents sabors siguin molt agradables. El caramel, en general doncs, és bo però dubto que triï aquest per davant d’un altre que conec, però em servirà en un futur llunyà saber alguna cosa més de Tunísia.
Fundada el 1960, Papillon és de les empreses líders del país i que produeix la gran majoria dels seus productes segons el halwa. No puc trobar el web actiu de moment, ni tampoc un lloc on es pugui veure els seus productes més enllà de les botigues online.
D’entrada, un caramel farcit es determina per la quantitat de farcit. Aquest no en surt gaire ben parat de la quantitat però en destaco l’acidesa i la forta essència que hi han posat a l’interior que compensa d’alguna manera, el poc sabor del caramel exterior. Segurament a idea era de fer un caramel cremós amb tocs de fruites (com les que podeu veure a la bossa al final del post), però no ha sortit massa bé.
Gràficament, m’he enamorat de les paraules SWEET, molt contundents i es poden destacar de lluny. Molt important. Destacar, en un embolcall de caramel no és gens fàcil, aquí a més han aconseguit que els tons dels diferents sabors siguin molt agradables. El caramel, en general doncs, és bo però dubto que triï aquest per davant d’un altre que conec, però em servirà en un futur llunyà saber alguna cosa més de Tunísia.
Fundada el 1960, Papillon és de les empreses líders del país i que produeix la gran majoria dels seus productes segons el halwa. No puc trobar el web actiu de moment, ni tampoc un lloc on es pugui veure els seus productes més enllà de les botigues online.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada