Ves al contingut principal

Caramel farcit de Papillon

Avui us parlaré d’un caramel que m’ha portat de fora, concretament de Tunísia. No és precisament pels caramels que la majoria deveu conèixer aquest país, però és un dels ports de creuers de la mediterrània més ben parits per visitar. Doncs bé, Papillon és una empresa ubicada a Ariana i fabrica aquest caramel farcit.


D’entrada, un caramel farcit es determina per la quantitat de farcit. Aquest no en surt gaire ben parat de la quantitat però en destaco l’acidesa i la forta essència que hi han posat a l’interior que compensa d’alguna manera, el poc sabor del caramel exterior. Segurament a idea era de fer un caramel cremós amb tocs de fruites (com les que podeu veure a la bossa al final del post), però no ha sortit massa bé.


Gràficament, m’he enamorat de les paraules SWEET, molt contundents i es poden destacar de lluny. Molt important. Destacar, en un embolcall de caramel no és gens fàcil, aquí a més han aconseguit que els tons dels diferents sabors siguin molt agradables. El caramel, en general doncs, és bo però dubto que triï aquest per davant d’un altre que conec, però em servirà en un futur llunyà saber alguna cosa més de Tunísia.


Fundada el 1960, Papillon és de les empreses líders del país i que produeix la gran majoria dels seus productes segons el halwa. No puc trobar el web actiu de moment, ni tampoc un lloc on es pugui veure els seus productes més enllà de les botigues online.

Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Coco Pops snack bar

Caixa de l'arròs amb xocolata

No em pregunteu perquè, però he trobat uns Coco Pops amb els textos en anglès i italià a Barcelona. Visca la globalització (bé, potser el fet que els immigrants número 1 de Barcelona són italians hi té alguna cosa a veure). La qüestió és que parlem dels populars Choco Krispies de tota la vida en format barreta per berenar o picar quan tens gana. Ja fa temps que corre pel mercat i els podeu comprar perfectament, però com que encara no tenia bloc no n’havia parlat.



La barreta és el mateix cereal que els que pots comprar en bossa per esmorzar, que a la mínima que s’hi acosta una mica d’humitat o líquid, l’arròs l’absorbeix sense pensar-s’ho. La base és d’una massa blanca que podria ser de tot menys xocolata, segur, però sabeu què, és bo. Deu portar les mil i una coses ensucrades que no recomana ningú menjar però, igual que el menjar ràpid, si no n’abuses, no té per què passar res.



Kellogg's es va fundar l'any 1898 de la ma de W.K. Kellogg i el seu…

Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?