Recuperem les bosses de caramels! Crec que feia molt, massa, que no ho feia i he trobat una bona raó. Els caramels d'eucaliptus Dol's amb vitamina C són molt bons! Són rodons amb cantonades fines que no tallen, a més a més, tenen una espècie d'efecte a tota la part externa del caramel que els dona un efecte "cristal·litzat" molt maco. Diguem que aquest toc els distingeix d'altres caramels i els fa més "farmacèutics" que és el mercat on els he trobat. Juntament amb els Ricola, els Juanola i els Sfizia.
El caramel, va dins aquesta bossa de toc mate i blavosa (blau per l’eucaliptus? Reconec que és el punt de tot plegat que em balla i no em quadra. El disseny és del 2010, així que potser és una nova tendència que ve... o un fail) i dins, el caramel amb un paper transparent molt senzill, pràctic i que no cal donar-hi més voltes, tampoc en el sabor, que és bo, però no en destaco res especial. Deixa un regust força durador i si no us agrada gaire els caramels amb un mentol massa fort, aquest seria l’ideal. El punt fort? Els 250mg que porten per cada 100g (la bossa és de 60g). Un producte que distribueix a Espanya per als Laboratorios Cinfa, instal·lats a Huarte (Pamplona). Són aptes per a diabètics, són sense sucre.
El rey d'Espanya inagurant les noves instal·lacions a Navarra.
Encara que a nivell de caramels, Cinfa no representa casi res en el mercat, si que és un gran exportador de medicaments, per exemple: un 17% va a la Republica Dominicana i un 30% entre Marroc i Argèlia. Per una empresa que té més de 35 anys de vida és tot un repte.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada