Ves al contingut principal

Trinketto gum


Trinketto, com el sidral o la regalèssia, és un producte de tota la vida dins del món de la confiteria, més conegut com a caramel líquid. L’empresa italiana Casa del Dolce va llençar el seu caramel líquid el 1960 i deu anys després, li va donar aquesta forma de dildo… Als 90, neix la mascota que li donarà nom al producte: Trinketto, i per acabar, el 2014, en 3D.


La popularitat de la mascota, l’ha convertit en un “hit” de l’empresa, i per això n’han decidit fer-ne una família de productes com el que presento avui, el trinketto gum. Uns xiclets en forma d’ampolla (molt semblants a les de Coca-Cola) farcits per donar-hi potencia al sabor. Segons la seva web, es pot trobar en 4 sabors diferents: maduixa, poma, llimona i un que sembla mora o similar. Dels 4, el de maduixa és més bo i el que jo crec que és mora (o cirera? o_0?) són els dos únics que he provat.


La textura dels dos xiclets és la mateixa, només canvia el sabor i el color, i la conclusió de tot plegat és que són molt dolents. Duren relativament poc i so no fos pel farcit, el xiclet no valdria res. Al cap de poca estona, la seva massa queda reduïda dràsticament, de manera que l’acabo tirant al cap de poc. No, no és un bon producte. Crec que anirem millor comprant la seva ampolla de caramel líquid, que és el que sembla que fan bé.


Entrades populars d'aquest blog

Milli muh de Sugar Land

Avui us presento la pitjor goma que he provat. Que déu agafi confessat fabricant d’aquestes gomes, perquè quan l’enganxin, no tindran pietat sobre ell. Aquesta forma graciosa d’una vaca, és una de les tantes que fabrica els supermercats Lidl (Lidl Stiftung & Co) sota la marca Sugar Land.


És una bomba de sucre que podeu trobar amb bosses grans acompanyada d’altres individus de goma com ara els famosos ossets o trolls, entre molts d’altres. Sincerament, aquesta la guerra dels preus baixos del super està perjudicant molt la qualitat dels productes i acabarà molt malament. Sigueu conscients d’això i abstenir-vos de menjar aquesta m*rda.


Very bad kids de Carambar

Comença el Juny! Ja era hora. Per celebrar-ho triarem una cosa ben àcida, no tant com les que fem per aquí però prou per menjar-te la bossa sencera i acabar amb la llengua K.O.


Les podreu trobar en dues bosses diferents, amb gust de soda o amb el de fruites. Jo he triat aquest últim perquè cada vegada que em posen això de gust de soda m’emporto algunes decepcions, ho deixaré per més endavant, de moment aquest de fruites ha donat el seu resultat.


No té gaires anys de vida, si no vaig errat, Carambar va treure aquest producte a principis del 2015, unes bosses de 195 grams de cinc sabors de “very bad kids” i una dosis d’acidesa que no trobarem en els seus productes més famosos com el caramel tou Atomic. Si mai els trobeu, per mi hi podeu confiar plenament, és un bon producte que us animo a provar. Per cert, algú sap perquè la pàgina oficial d'una empresa com aquesta és la pàgina de Facebook? No és un mica cutre tot plegat?


Barreta saciant Corpore Diet WN

Ho confesso d'entrada. Només he comprat la barreta per l'efecte saciant que diu. Ni per el lamentable embolcall, ni per una suposada dieta que vull fer ni per les poques calories que diu que porta (amb lo maques que són les calories :_D)Però amb la idea aquesta de convertir les gasolineres Cepsa en micro markets, o market express de Carrefour, no m'he pogut estar i n'he comprat una. No pas gaire econòmica la veritat, però m'ha vingut les ganes de provar si realment no tindria tanta gana. Però res, això només deu funcionar a les noies, jo he seguit menjant com un mort de gana.La barreta en sí te un gust força depressiu, és cruixent i es nota un lleuger sabor de cacau, però és com menjar aire solidificat. Oi que no sabeu exactament quin sabor pot ser? Doncs m'he quedat igual quna he provat la barreta de Corpore Diet. Jo personalment no us la recomano. Potser ha sigut posar-me un un sector que considero a anys llum del meu, però és que tampoc l'entenc per mo…