The Wawi Group és una agrupació de tres empreses: Wawi, Nappo i Moritz (res a veure amb la cervesa), amb seu a Pirmasens, Alemanya. Walter Müller comença el seu propi negoci d’obrir una botiga de dolços el 1957 a Zweibrücken i gràcies a l’esforç i a cops d’insistència, ha arribat al que és avui dia, una gran fabricant de dolços de temporada i tradicionals.
Nappo, és un d’aquests dolços tradicionals. El nogat alemany que a diferència del francès, ho presenta d’aquesta forma romboïdal. (Un dia caldrà buscar informació sobre la relació entre els alemanys i els rombes, són ja moltes coses que conec d’ells amb aquesta figura geomètrica…).
Com a dolç m’ha agradat molt. D’acord que la forma és el que més m’ha cridat l’atenció, crec que el nogat tou que hi havia a dins m’ha sorprès gratament. La xocolata és on ha fallat una mica. Crec que és molt bona idea de banyar el nogat amb xocolata: el de Monbana o el Vital podrien apuntar-ho per fer-ne més endavant. Existeix també la versió amb avellana pels que us agrada la crema nutellera. :P
Nappo, és un d’aquests dolços tradicionals. El nogat alemany que a diferència del francès, ho presenta d’aquesta forma romboïdal. (Un dia caldrà buscar informació sobre la relació entre els alemanys i els rombes, són ja moltes coses que conec d’ells amb aquesta figura geomètrica…).
Com a dolç m’ha agradat molt. D’acord que la forma és el que més m’ha cridat l’atenció, crec que el nogat tou que hi havia a dins m’ha sorprès gratament. La xocolata és on ha fallat una mica. Crec que és molt bona idea de banyar el nogat amb xocolata: el de Monbana o el Vital podrien apuntar-ho per fer-ne més endavant. Existeix també la versió amb avellana pels que us agrada la crema nutellera. :P
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada