Explicar-vos l’empresa Halls és com explicar-vos què és Nike oi? Bé, deixant de banda que facturen uns 11 milions d’euros, els caramels balsàmics quadrats més coneguts de Mondelēz International han tret una versió de caramels individuals.
Tant per fora com per dins, crec que s’allunyen de la visió de la marca. Ja va passar quan van treure la família XS, algú n’ha vist més? A mi m’està costant força, sobretot perquè busco els XS de síndria i no hi ha manera. Amb la nova família de caramels balsàmics embolicats de manera individual crec que anirà una mica pel mateix camí. Es poden trobar en quatre sabors diferents: eucaliptus mentolat, regalèssia, extra fort (mentol?) i els que m’han semblat més adequats pel meu gust, el de “sabors cítrics”.
Com són? Doncs tenen un paper maco, sense brillantor (mate) i uns colors apagats que li donen un toc “old school”. Una manera de donar a entendre que és una fórmula molt antiga i natural. El caramel de l’interior porta un H gravada que de seguida l’he associat amb la R que porten gravat els caramels balsàmics Ricola, no se quan tardarem a veure altres marques gravant l’inicial als seus caramels, segurament poc. Hehehe. El sabor és bo, com el que podem trobar als caramels quadrats i tenen el petit toc balsàmic habitual als seus caramels. Crec que és un bon producte però no m’aporta pràcticament res més que el que puc trobar a un altre caramel cítric sense sucre d’una altra marca.
Tant per fora com per dins, crec que s’allunyen de la visió de la marca. Ja va passar quan van treure la família XS, algú n’ha vist més? A mi m’està costant força, sobretot perquè busco els XS de síndria i no hi ha manera. Amb la nova família de caramels balsàmics embolicats de manera individual crec que anirà una mica pel mateix camí. Es poden trobar en quatre sabors diferents: eucaliptus mentolat, regalèssia, extra fort (mentol?) i els que m’han semblat més adequats pel meu gust, el de “sabors cítrics”.
Com són? Doncs tenen un paper maco, sense brillantor (mate) i uns colors apagats que li donen un toc “old school”. Una manera de donar a entendre que és una fórmula molt antiga i natural. El caramel de l’interior porta un H gravada que de seguida l’he associat amb la R que porten gravat els caramels balsàmics Ricola, no se quan tardarem a veure altres marques gravant l’inicial als seus caramels, segurament poc. Hehehe. El sabor és bo, com el que podem trobar als caramels quadrats i tenen el petit toc balsàmic habitual als seus caramels. Crec que és un bon producte però no m’aporta pràcticament res més que el que puc trobar a un altre caramel cítric sense sucre d’una altra marca.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada