Avui us recordaré els torrons, ja em sap greu que no en sigui època, però crec que els d’avui són els dels productes que deixen de formar part dels dolços de temporada i passen al grup de dolç turístic o de tot l’any. És el cas del nogat tallat i envasat en petites peces d’uns 10 grams.
Recordeu els Vital de Bèlgica? Els vaig comentar aquí fa poc menys d’un any i seria per mi, el producte germà del nogat de Monbana. Si bé, Monbana és més coneguda per la seva xocolata, crec que aquesta peça semi tova i amb cruiximents molt agradables mereix una certa atenció. Com a petita “pega”, crec que falten més ametlles per acabar de tenir un percentatge equilibrat de massa i fruits secs.
Recordeu els Vital de Bèlgica? Els vaig comentar aquí fa poc menys d’un any i seria per mi, el producte germà del nogat de Monbana. Si bé, Monbana és més coneguda per la seva xocolata, crec que aquesta peça semi tova i amb cruiximents molt agradables mereix una certa atenció. Com a petita “pega”, crec que falten més ametlles per acabar de tenir un percentatge equilibrat de massa i fruits secs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada